Aktywne Wpisy

robertx +506

GdzieJestBanan +50
Pytanie głównie do #rozowepaski, bo opinia niebieskich będzie pewnie jednoznaczna.
Czemu dziewczyny robią sobie taką krzywdę?
Ja rozumiem, że ktoś ma małe, wąskie, krzywe, czy cholera wie jakie usta i chce je poprawić - medycyna daje wam takie możliwości, tak samo jak facetom przeszczep włosów na zakola. Nie ma w tym nic złego. Ale dlaczego iść ze skrajności w skrajność? Bo to już nie jest kwestia gustu, że mi się nie
Czemu dziewczyny robią sobie taką krzywdę?
Ja rozumiem, że ktoś ma małe, wąskie, krzywe, czy cholera wie jakie usta i chce je poprawić - medycyna daje wam takie możliwości, tak samo jak facetom przeszczep włosów na zakola. Nie ma w tym nic złego. Ale dlaczego iść ze skrajności w skrajność? Bo to już nie jest kwestia gustu, że mi się nie
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

W samej przeglądarce można ustawić nawet obsługę rozszerzenia pliku.
Ja chciałbym tak, żeby można było ustawić własne rozszerzenie pliku i tak jak można plik pdf z dysku ustawić, żeby się otwierał w pdf.js tak żeby te własne rozszerzenie otwierało się w mojej aplikacji webowej. Nie potrafię tego znaleźć/nazwać żeby znaleźć.
Np. klikam plik file.tsn na dysku i otwiera się w nowej karcie w przeglądarce wewnątrz ten mojej webowej aplikacji.
Jak to się nazywa i jak to zrobić?
#javascript #webdev