Aktywne Wpisy
mirko_anonim +6
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ogladanie filmów z moją #rozowepaski to jakiś dramat. W zeszłą sobotę wybierała ona. Oczywiście jakaś gówno komedia romantyczna, ale mieliśmy razem oglądać to siedzę i oglądam (i jem chipsy)
Wczoraj ja wybierałem, tym razem coś bardziej w moich klimatach, kino akcji z elementami sciencie fiction. Co robi ona? Po trzech minutach już tiktok. Pytam to oglądamy czy nie?
Tak tak, po kolejnych 5 minutach znowu telefon, potem idzie #!$%@?ć coś w kuchni, zaraz w ogóle wychodzi bo będzie prasować itd.
Ogladanie filmów z moją #rozowepaski to jakiś dramat. W zeszłą sobotę wybierała ona. Oczywiście jakaś gówno komedia romantyczna, ale mieliśmy razem oglądać to siedzę i oglądam (i jem chipsy)
Wczoraj ja wybierałem, tym razem coś bardziej w moich klimatach, kino akcji z elementami sciencie fiction. Co robi ona? Po trzech minutach już tiktok. Pytam to oglądamy czy nie?
Tak tak, po kolejnych 5 minutach znowu telefon, potem idzie #!$%@?ć coś w kuchni, zaraz w ogóle wychodzi bo będzie prasować itd.
51431e5c08c95238 +55
Idol polskiej ml0dziezy nie potrafi nawet korzystać ze sztućców. XDD
#ishowspeed
#ishowspeed
#motogp #jorgelorenzo @blubi_su
Można nie lubić Lorenzo. Można go nazywać płaczkiem i obrażalskim i nie znosić jego stylu bycia. ale pewnie długo nikt nie powtórzy jego motywacji i woli walki z Assen miejsca które Rossi kocha a Lorenzo nienawidzi W sezonie 2013 w FP2 przy prędkości ponad 200 km/h miał highside'a po którym złamał obojczyk z przemieszczeniem. W piątek w nocy poleciał do Hiszpani gdzie w Sobotę przeszedł operację złożenia obojczyka wszczepienia tytanowej płytki i 8 śrub które podtrzymywały owy obojczyk. W wyścigu był nawet na 4 pozycji jednak nie wytrzymując trudów wyścigu dojechał na pozycji nr 5.
Wypadek odcisnął piętno na jego postawę w następnym wyścigu tamtego sezonu na Sachsenringu gdzie Lorenzo ponownie łamie obojczyk wygina tytanową płytkę i niszczy śruby. To właśnie tamte momenty są oważane za przełom w którym Lorenzo w tamtym sezonie przegrywa tytuł o 4 punkty.
PS Rossi musi wrócić do jazdy ze swoich najlepszych lat gdzie zniszczył psychicznie Biaggiego. Ale IMO to będzie niezwykle trudne bo Marquez jest Marquezem A Lorenzo ma Rossiego obok siebie po jednej stronie a po drugiej Biaggiego i Agostiniego (15krotnego mistrza świata) No i najważniejsza rzecz Lorenzo imponuje żelazną konsekwencją formą i integracją z zespołem. Ten sezon może być niezwykle gorący jak Walki Rainey'a z Schwantzem i Doohanem sprzed 25 lat.
W Brnie pokazał niesamowitą klasę (rekord toru, pierwsze przebicie 1:55 na motocyklu), ale MM był tylko 60 setnych wolniejszy :)
Szanuję go za to jakim jest zawodnikiem, nie cierpię go jako człowieka. Jak wygra MM93 będę się bardzo cieszył, jak wygra VR46