Wpis z mikrobloga

kupił ktoś może canona w promocji cashback z tabletem? to znaczy np. 6d, 7d mark II albo 5d mark III.
czekam na ów tablet już półtora miesiąca i trochę się zaczynam denerwować. canon zmienia zdanie z "wysyłka planowana jest na 10.08" na "spodziewamy się dostarczenia upominku wkrótce". ciekawa jestem jak u innych sytuacja wygląda i czy ktoś ten tablet otrzymał.
#canon #fotografia
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@typiara: kupiłem 70D i dostałem wiadomość jakoś na początku sierpnia, że przepraszają za opóźnienie, bla bla bla, i dostanę wersje medium, a nie small, ale co do daty dostarczenia lub wysłania brak informacjii
  • Odpowiedz
@typiara: Kupiłem 6d w pierwszy dzień promocji, zarejestrowałem gdzieś w ciągu tygodnia i po mailach o opóźnieniu przesyłki przyszedł kurierem ze 2 tygodnie temu. Miał miesiąc spóźnienia względem tego co było napisane na stronie canona.
  • Odpowiedz
@Sicnot dzisiejsza odpowiedź od Canona "W odpowiedzi na Pani zapytanie dotyczące opóźnień w wysyłce tabletów w promocji Canon Giftpromo, chcielibyśmy poinformować, iż niestety nie posiadamy informacji na temat terminów dostawy. Z informacji udzielonych nam przez Canon Europe wynika, iż wysyłka powinna nastąpić wkrótce."
@Szczurinios trochę zazdraszczam
  • Odpowiedz
@typiara: Trzeba czekać, kumpel zamawiał po mnie i dostał tablet wcześniej, więc trochę loteria. Najważniejsze, że wysyłają. Ja w pewnym momencie też zwątpiłem czy w ogóle go dostanę.
  • Odpowiedz