Aktywne Wpisy
Marek_Tempe +92
Nad gra swoich czasów, co tam wyczyniałem, aż się łezka w oku kręci.
#gry
#gry
Pokojowa +35
Kraje UE wysyłają uchodźców do Polski
Z danych Służby Granicznej wynika, że zwiększa się liczba cudzoziemców przybywających do Polski
Są to cudzoziemcy, którzy przekroczyli granicę UE w Polsce i złożyli wniosek o ochronę na terenie Polski, ale wyjechali do innych krajów nie czekając na rozpatrzenie wniosku.
Najwięcej cudzoziemców odsyłają Niemcy.
#ukraina #bialorus #wojna
#rosja #niemcy #strazgraniczna
Z danych Służby Granicznej wynika, że zwiększa się liczba cudzoziemców przybywających do Polski
Są to cudzoziemcy, którzy przekroczyli granicę UE w Polsce i złożyli wniosek o ochronę na terenie Polski, ale wyjechali do innych krajów nie czekając na rozpatrzenie wniosku.
Najwięcej cudzoziemców odsyłają Niemcy.
#ukraina #bialorus #wojna
#rosja #niemcy #strazgraniczna
#oswiadczenie #wykop
No nie wiedziałem że Patryk Małecki ma konto na wykopie. xDD
Edit: Z drugiej strony Armia Ludowa... Nie wiem jak było dawniej, jaki panował klimat, ale komuniści to komuniści.
Opowiem Ci krótką historię. Mój dziadek miał 15 lat jak wybuchła wojna. Na gospodarkę weszli niemcy i dziadek został parobkiem, z przymusu oczywiście. Przez całą okupację był poniżany, bity itd. Nie trafił na dobrych niemców tylko na #!$%@?ów.
Gdy przyszła armia czerwona został wcielony do LWP, został przeszkolony na działonowego T-34. I wiesz co, cieszył się z tego. Cieszył się z tego, że może wykopać niemców, tych którzy go poniżali,
@Randallovy:
@PROstak: a jaką masz alternatywę dla polaków na Syberii, którzy tylko w szeregach armii ludowej mogli wrócić do polski.
Komentarz usunięty przez moderatora