Aktywne Wpisy
thorgoth +466
Obejrzałem Łowców Skór, znakomity dokument od MAX (dawne HBO). Opowiada o procederze handlu informacjami o zgonach pacjentów przez załogi karetek pogotowia w Łodzi oraz o przypadkach gdy załoga karetki pomagała pacjentowi odejść z tego świata.
- wstrząsające jest to, że w zasadzie mało kto został za ten proceder ukarany, raptem dwóch sanitariuszy, poza tym kilka śmiesznie niskich wyroków za nieudzielenie pomocy i tyle
- nawet te dwa wyroki (dożywocie i 25 lat) są efektem
- wstrząsające jest to, że w zasadzie mało kto został za ten proceder ukarany, raptem dwóch sanitariuszy, poza tym kilka śmiesznie niskich wyroków za nieudzielenie pomocy i tyle
- nawet te dwa wyroki (dożywocie i 25 lat) są efektem
Miraski trzymajcie kciuki. 35 lat w bloku i dość :)
Czas pić kawę na własnym tarasie.
Czas pić kawę na własnym tarasie.
#zalesie #seo #januszebiznesu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@Eoghan: ale p--------z :D
@Eoghan: nie mówię, że wszyscy są święci, wysyp agencji z januszami seo jest masakryczny :) "paaanie my tu kupimy katalogowanie na allegro i bedzie pan zadwolony". Tyle że wiesz cięzko mi sobie wyobrazic sytuacje kiedy podsyłam klientowi wszystkie wpisy z for albo adresy zaplecz i potem się mu
Generalnie z firmami SEO jest tak, że siedzą tam ludzie, którzy nie potrafią pozycjonować. Jak przeczytałem wpis @Eoghan, to za głowę się złapałem. Miałem kilka romansów z agencjami SEO i ludźmi którzy tam pracują i są trzy modele:
1. robienie wałów - wyciąganie hajsu od klienta za frazy z czapy, bez konkurencji, bez ruchu, bez konwersji
2. olewka - dodanie strony do panelu, kilku linków