Defilada bieda. Goście zagraniczni z dupy wzięci. Jak już,to przydało by się zaprosić Białorusinów. Białoruski Front Narodowy walczył po naszej stronie. #defilada
@yodis: 7 Eskadra Myśliwska im. Tadeusza Kościuszki (tzw. "Eskadra Kościuszkowska") – pododdział lotnictwa myśliwskiego Wojska Polskiego z lat 1918-1925, walcząca podczas wojny polsko-ukraińskiej i wojny polsko-bolszewickiej, w której służyli m.in. ochotnicy amerykańscy\
W Powstaniu Warszawskim walczył nawet ochotnik z Nigerii. Byłem nawet na grobie tych amerykańskich ochotników, bodajże we Lwowie. Miałem na myśli całe konkretne armie. Pojedynczych, randomowych anonów znajdziemy wcześnej.
Jak już,to przydało by się zaprosić Białorusinów. Białoruski Front Narodowy walczył po naszej stronie.
#defilada
@yodis: 7 Eskadra Myśliwska im. Tadeusza Kościuszki (tzw. "Eskadra Kościuszkowska") – pododdział lotnictwa myśliwskiego Wojska Polskiego z lat 1918-1925, walcząca podczas wojny polsko-ukraińskiej i wojny polsko-bolszewickiej, w której służyli m.in. ochotnicy amerykańscy\
Komentarz usunięty przez autora
Miałem na myśli całe konkretne armie. Pojedynczych, randomowych anonów znajdziemy wcześnej.