Aktywne Wpisy
SebastianDosiadlgo +165
Nie dziwi mnie, że #aferaanalna wybuchła akurat na Wykopie - miejscu opanowanym przez #przegryw
Czy tego typu afery wybuchają na Reddit? Nie. Na Hejto.pl? Też nie
Tylko wykop jest targetem takiego contentu, bo żaden inny poważny portal nie pozwoli sobie, by ludzie oceniali cudze życie seksualne.
Grupa była zamknięta, a to oznacza, że żaden normalny człowiek nie powinien upubliczniać tego, co tam jest zamieszczane. Potem wykopki zdziwione, że musi być milion przepisów
Czy tego typu afery wybuchają na Reddit? Nie. Na Hejto.pl? Też nie
Tylko wykop jest targetem takiego contentu, bo żaden inny poważny portal nie pozwoli sobie, by ludzie oceniali cudze życie seksualne.
Grupa była zamknięta, a to oznacza, że żaden normalny człowiek nie powinien upubliczniać tego, co tam jest zamieszczane. Potem wykopki zdziwione, że musi być milion przepisów
#neuropa #4konserwy #heheszki #homopropaganda
Dlaczego "#!$%@?" piszemy przez "ch"?
Żyd
Antysemita
Islam
Chrześcijaństwo
@Bizancjum: lęk przeradzający się w nienawiść. Zazwyczaj jest to lęk przed własną tożsamością.
@sevqk: naprawdę? Równie dobrze można by wrzucić zdjęcie z gwałtu na dziewczynce i podpisać heteroseksualizm. Ech, horyzonty moich rodaków. Co was tak bardzo interesuje kto komu gdzie #!$%@? wpycha?
Uwielbiam ten argument. Czyli, odwracając kota ogonem, walka z homofobią to tak naprawdę ciche wołanie o ludobójstwo giejów xD?
Nie twierdzę, że jest to choroba, bo homoseksualizm był już nawet w starożytności, normą było, gdy grecki filozof dymał w kakao swojego ucznia. Problem leży w tym, że przedstawiają osoby homoseksualne jako pokrzywdzone. Wierzę, że nikogo
Zazwyczaj jest to lęk przed własną tożsamością.
Uwielbiam ten argument. Czyli, odwracając kota ogonem, walka z homofobią to tak naprawdę ciche wołanie o ludobójstwo giejów xD?
@Bizancjum: nie. Walka z homofobią to jest uczenie ludzi zeby sie zajeli swoim zyciem a nie cudzym.
@mikii77: no to zdecyduj się, czy uważasz normalnego geja za tego z parady czy tego co na nie nie chodzi. fuck logic.
@sevqk: Byłem. Wyglądają normalnie. Zdecydowanej większości nie odróżniłbyś od reszty społeczeństwa.
I po to są te wszystkie parady na głównych ulicach miast, gdzie ludzie krzyczą co robią w swoim życiu i łóżku? #lewackalogika
Walka z homofobią to jest uczenie ludzi zeby sie zajeli swoim zyciem a nie cudzym.
I po to są te wszystkie parady na głównych ulicach miast, gdzie ludzie krzyczą co robią w swoim życiu i łóżku? #lewackalogika
@TowarEksportowy: tak. Zwlaszcza te przed palacem prezydenckim chyba co miesiac. Organizowane przez ludzi ktorzy akurat na temat sfery seksualnej przynajmniej teoretycznie nie powinni miec za wiele do powiedzenia :)
Nie twierdzę, że jest to choroba, bo homoseksualizm był już nawet w starożytności, normą było, gdy grecki filozof dymał w kakao swojego ucznia. Problem leży w tym, że przedstawiają osoby homoseksualne jako pokrzywdzone. Wierzę, że nikogo
Jakoś na paradach dominują normalni ludzie - ale oczywiście od lat wyciąga się stare zdjęcia wybranych osobników z parad, by pokazać "typowego homoseksualistę".
Jak chcesz, to zaraz poszukam obscenicznych zdjęć par hetero w ciuchach BDSM z "Love parade" (i to jest impreza
Jakoś na paradach dominują normalni ludzie - ale oczywiście od lat wyciąga się stare zdjęcia wybranych osobników z parad, by pokazać "typowego homoseksualistę".
Jak chcesz, to zaraz poszukam obscenicznych zdjęć par hetero w ciuchach BDSM z "Love parade" (i to jest impreza muzyki elektronicznej,
btw w temacie #homoseksualizm - mnie nie mnie przeszkadzają geje - pedały już tak (i tu nie chodzi o obrażanie, lecz o styl bycia, mówienia i generalnie zachowania - znam wieku gejow, którzy są zajebiści i z pedałami nie mają nic wspólnego poza wkładaniem sobie tego co powszechnie nie trzeba tam
@trq: zazarta dyskusja sie toczy w imie tej samej zasady dla ktorej bronimy prawem dzieci, mimo ze
@Bizancjum: niekoniecznie, ksenofobia, to też nie strach przed obcymi, ale bardziej niechęć
@Emes91: daj spokoj, to za trudne. Bezpol litra nie rozbieriosz.
@ChocolateThunder: nie. To czyni cie czlowiekiem o określonej orientacji seksualnej. Pytanie tylko co z tym obrzydzeniem robisz. Jesli zachowujesz je dla siebie, to znaczy ze jestes czlowiekiem dojrzalym i inteligentnym. Jesli nie... No coz. Mnie na
@ChocolateThunder: ja osobiscie nic bym nie
Taki luzny komentarz niekoniecznke prawdziwy
interesuje mnie otoczenie w jakim sie wychowuja moi krewniacy. Jak dziecko chodzi do szkoly gdzie jest patola to otoczenie na niego wplywa w sposob dla mnie nieprawidlowy. Dlatego zmieniam szkole i reaguje. Jak widze homosów i nie podoba mi sie to w otoczeniu wychowawczym krewniaka lub dziecka wlasnego to reaguje i mowie glosno ze tego nie chce
A #!$%@? kogos obchodzi moja homofobia. Mam prawo
@Luka_Wars: daj spokoj. Moze sie boi ze przyjda ciemna noca i w drzwi zalomoca. A nastepnie wyruchaja i kaza zakladac lateksy.
@TowarEksportowy: adolf sie w grobie przewraca ze mu "pedryle" na jakichs paradach paraduja w jego wojskowych fatalaszkach. A tak by se pouciskal, pognebil. Az gdzies tam w piekle wasikiem nerwowo rusza.
@Nabucho: Z tym się zgadzam, bo mam takiego znajomego, który wygląda i zachowuje się zupełnie normalnie i wyśmiewa te wszystkie "cioty" (jego słowa). Z drugiej strony znam też geja, który jest bardzo gruby taki combo breaker. Co do samej kwestii genezy homoseksualizmu, to jestem ostrożny. Z jednej
Taki luzny komentarz niekoniecznke prawdziwy
interesuje mnie otoczenie w jakim sie wychowuja moi krewniacy. Jak dziecko chodzi do szkoly gdzie jest patola to otoczenie na niego wplywa w sposob dla mnie nieprawidlowy. Dlatego zmieniam szkole i reaguje. Jak widze homosów i nie podoba mi sie to w otoczeniu wychowawczym krewniaka lub dziecka wlasnego to reaguje i mowie glosno ze tego nie chce
A #!$%@? kogos obchodzi moja homofobia. Mam prawo