Aktywne Wpisy

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam problem z moją dziewczyną. Mieszkamy już razem od roku sami. Ona jest dosyć zżyta z rodziną (co jest okej) ale wychodzi ostatnio tak że co tydzień w weekend jest jakaś okazja żeby jechać odwiedzić jej rodziców. A to grill, a to komunia, a to na kawkę. Problem jednak w tym że moje sygnalizowanie że np. nie mam ochoty któryś tydzień z rzędu jechać w sobote/niedziele na pol
Mam problem z moją dziewczyną. Mieszkamy już razem od roku sami. Ona jest dosyć zżyta z rodziną (co jest okej) ale wychodzi ostatnio tak że co tydzień w weekend jest jakaś okazja żeby jechać odwiedzić jej rodziców. A to grill, a to komunia, a to na kawkę. Problem jednak w tym że moje sygnalizowanie że np. nie mam ochoty któryś tydzień z rzędu jechać w sobote/niedziele na pol

Arbuzlele +126

Mircy, szybki i proste pytanie! Rozwaliły mi się prowadnice od lodówki pod zabudowę. Kupiłem nowe -> http://tmakcesoria.pl/aukcjonator/upload/1432889583_87883_1.JPG
ale przyznam szczerze że nie wiem jak to zamontować :D Oczywiście wiadomo że jedną cześć do drzwi lodówki, drugą do drzwi szafki, ale jak już będę miał je obie zamontowane to chyba ich na siebie nie nasunę :-)? Czy muszę wyciągać drzwi z szafki z zawiasów i nasunąć na zaczep i z powrotem na zawiasy :D?( ͡° ͜ʖ ͡°)
A potem, to już zależnie od sytuacji, jednak demontażu drzwi nie zalecam, bo potem ich już nie założysz :)
Metoda jest prosta, choć trochę trudno na nią wpaść, jak się nie wie :) Przyjrzyj się prowadnicy i otworom do mocowania: one nie są symetryczne, z jednej strony otwór masz przy brzegu, a z drugiej odsunięty od brzegu. To jest
Komentarz usunięty przez autora