Aktywne Wpisy
masur1 +291
Eh, w poprzedniej pracy byłem 3,5 roku, zwodzili mnie z podwyżkami i awansami. Bardzo lubiłem tamtą pracę, ale finalnie każdy pracuje aby zarabiać, a nie dla atmosfery.
W międzyczasie odezwała się rekruterka, od niechcenia przeszedłem 3 etapy rekrutacji, dostałem list intencyjny na maila, jednak nadal czekałem na rozmowę roczną w maju, liczyłem, że w końcu zgodnie z obietnicami dostanę awans. Nic bardziej mylnego. 3 miesiące wypowiedzenia ciągnęły się jak flaki z olejem,
W międzyczasie odezwała się rekruterka, od niechcenia przeszedłem 3 etapy rekrutacji, dostałem list intencyjny na maila, jednak nadal czekałem na rozmowę roczną w maju, liczyłem, że w końcu zgodnie z obietnicami dostanę awans. Nic bardziej mylnego. 3 miesiące wypowiedzenia ciągnęły się jak flaki z olejem,

NicolasLatifi +1282

#gorzkiezale #samochody #motoryzacja
Nigdy nie prowadziłem auta z automatem, raz czy dwa razy jechałem takim jako pasażer.
Nigdy bym się nie zamienił za ręczne machanie drążkiem :)
@Felonious_Gru: robię dziennie 300 km, co 5-10 minut muszę się zatrzymywać z towarem. Mieszanie tymi biegami to udręką. Automat to straszna wygoda.
Ja jak jeżdżę to mam 40-80 postojów
@Endorfinek: to on nie posiadał mastera w którychś drzwiach, zamykającego wszystkie? Czy to kolejny przykład poziomu włoskiej elektryki samochodowej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
* Czasem nawet taniej, ale zwykle co najmniej