Aktywne Wpisy
Goronco +36
Screen rozmowy różowej z jej koleżanką XDDD
Ciąg dalszy w komentarzu
#kobiety #zwiazki #logikarozowychpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski #wakacje #ruchanie
Ciąg dalszy w komentarzu
#kobiety #zwiazki #logikarozowychpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski #wakacje #ruchanie
Xtreme2007 +112
Po czym poznać, że jest praworządność poza uśmiechającymi się obywatelami?
- Uwalone CPK
- Uwalony atom
- Uwalony terminal w Gdańsku
- Uwalony terminal w Gdyni
- Uwalony terminal w Świnoujściu
- Przyznany kredyt z UE na dopłaty do niemieckich używanych elektryków oraz na dopłaty do Siemensa, który będą spłacać kolejne pokolenia
- Żołnierze nie mogą bronić granic przed dziczą z trzeciego świata czyli de facto władza tworzy Państwo teoretyczne jak z
- Uwalone CPK
- Uwalony atom
- Uwalony terminal w Gdańsku
- Uwalony terminal w Gdyni
- Uwalony terminal w Świnoujściu
- Przyznany kredyt z UE na dopłaty do niemieckich używanych elektryków oraz na dopłaty do Siemensa, który będą spłacać kolejne pokolenia
- Żołnierze nie mogą bronić granic przed dziczą z trzeciego świata czyli de facto władza tworzy Państwo teoretyczne jak z
Właśnie budzi mnie sms, że wypłata z bankomatu nie powiodła się (bo na szczęścię więcej na tym koncie nie miałem, zresztą limit dzienny wypłat to 5 tys).
Patrze a tu taki #!$%@?.
Kartę już zastrzegłem. Swoją drogą jak to możliwe, że ktoś dostał mój numer karty i PIN?!
Jakie są szansę na odzyskanie kasy po reklamacji w banku (moim zdaniem powinni to wychwycić - miejsce wypłat Mumbai)?
#bank #banki #mbank #bezpieczenstwo
No nic, dzięki wszystkim za rady. Trochę się już uspokoiłem dzięki Waszym komentarzom.
@wrrior: ale my właśnie to mówimy. Nikt nie powiedział, żeby trzymać całą kasę w skarpecie. Dodatkowo wypowiedziałem się, że próba ograniczenia korzystania z gotówki przez UE z tego powodu jest śmieszna, bo jak masz całą kasę na koncie i Ci to konto zhackują, to co zrobisz?
Komentarz usunięty przez autora
mBank #!$%@? swoje cyrki ale w tym wypadku to nie ich wina.
@ttinyowski: Yyyy eeeee a wpadłeś na to, że skoro wypłaty były z zagranicznych bankomatów to złotówek nikt nie wypłacał i pokazane są kwoty po przewalutowaniu?
Tłumaczenia że on jest w USA i to on płaci kartą nic nie pomogły... Duży bank na P
Dwie karty tak mu zablokowali.
western union uratował wakacje...
Komentarz usunięty przez autora
czy jeśli mam karte "podpiętą" tylko do RORa na który wpływa wynagrodzenie i mam na portalu banku połączone do RORa inny rachunek oszczędnościowy (taka jakby lokata) z innym numerem konta to jest możliwość że jak ktoś mi ukradnie karte to może wypłacić kase z tego drugiego rachunku oszczędnościowego (ta niby lokata)?
bo zawsze robie tak że jak dostane wynagrodzenie na standardowe konto to szybko opłacam rachunki a reszte przelewem