Aktywne Wpisy
Filippa +89
Bronienie tego przemocowca jest obleśne xD
Wyszly nowe skriny.
"ucpam cie tak żebyś nie wiedziała co się dzieje" xDD
#gonciarz #takaprawda #bekazpodludzi #patologia
Wyszly nowe skriny.
"ucpam cie tak żebyś nie wiedziała co się dzieje" xDD
#gonciarz #takaprawda #bekazpodludzi #patologia
raul7788 +164
Chodzi o Suzuki Sv 650 :
Rocznik 99 przykład, bo w tej cenie można znaleźć 2000 rok, a za 7500 mieć 2001.
Rocznik 2004 no tutaj 9 klocków, ale już silnik po zmianach, led na zadupku :< Śliczny wygląd, ale cenka...
Doradźcie coś :( #pomocyprzyjaciele
Komentarz usunięty przez moderatora
@George_Patton: Dzieki :)
@blubi_su: Czekam
Komentarz usunięty przez moderatora
@pakman: Wiem że er6 śliczne, też myslałem, i roczniki młode ;) Ehh kusisz :D er5 - dobrze że piszesz, o nich nie czytałem.. To co na "pierwsze" moto?
@blubi_su: No er6 małe,to fakt.. a ja 185cm... :< To muszę sie nim przejechać najpierw, właśnie z tych nowszych tylko 1-2 mam w okolicy, a dalej to chyba tylko z przyczepką w taką pogodę :< W ogóle.. w grę wchodzi kupno motoru teraz,albo w maju.. Lepiej teraz? Puki śnieg jeszcze leży?
@blubi_su: co masz na myśli przez narowisty?
@blubi_su: No rozumiem, przejechać się tym można nawet w taką pogodę ;) a jak z cenami? Ktoś kto sprzedaje moto przed sezonem...troche mnie to martwi :<
@blubi_su: Zgoda co do obrotów, ale między 5-8 tysięcy występuje turbodziura, co skazuje na wahlowanie skrzynią przy każdym wyprzedzaniu. Czym w ogóle jeździsz? Ile dałeś za ER-ke dla dziewoji? Jaki rok i stan? Nie boisz się puszczać jej na