dzisiaj jestem na #silownia i widze swieze miesa, jakis koles z nadwaga i jedna dziewczyna tez troche przy kosci, mialem wrazenie ze to para albo dobrzy znajomi. no w kazdym razie krotko potem wbily jakies nastki #rozowepaski zeby #!$%@? sto selfie i pojezdzic na rowerku. w trakcie jazdy podsmiewaly sie z tej grubszej laski, a potem jak siadala na rowerek obok nich, zapytaly sie jej czy wie jakie jest obciazenie rowerka i na pewno go nie zarwie. Rozowy speszony ze smutnazabafejs.jpg robil dalej swoje, ale widac bylo ze jest na skraju zalamania.
@mentosh: Straszne #!$%@?, dlatego zawsze uważam, że lepiej sobie chodzić na jakąś osiedlówę z dresami i koksami, zamiast do #!$%@? Pure czy Platinium z paniusiami, które idą się pokazać i wyszydzać innych.
@ManolaOla: ototo, na mojej silowni sa koksy 2x2 metry abs wytatuowane od stop do glow i nigdy absolutnie nigdy nikt nawet krzywo nie popatrzyl na nowicjuszy, wrecz przeciwnie, zawsze cos pomoga, pokaza jak robic cwiczenie itp, w nienawisci do sieciowek tak zostalem wychowany
jak mozna byc takim zjebem.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
No i mogłeś zwrócić uwagę, hmm?
@pan_koralgol: Ja po cichu też wieże, że wrócą ale najprawdopodobniej tak się nie stanie. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ja to bym #!$%@? taką awanturę zrobił, że masakra. Aż by im wstyd było #!$%@? się pokazać następnym razem.
Komentarz usunięty przez autora