Aktywne Wpisy
Co sądzicie o takiej skodzinie? Szwagier mówi, żeby wziąć jednak Karoka bo większy, ale mnie się wydaje że to starsza konstrukcja.
#motoryzacja #samochody #skoda #pokazauto
#motoryzacja #samochody #skoda #pokazauto
mirko_anonim +14
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirki... potrzebuje wsparcia.
Ale od początku:
Akt I
Wziąłem ślub z kobietą, którą kochałem. Dwa włoskie charaktery, częste kłótnie ale jakoś zawsze to było. Zawsze się pogodziliśmy, chociaż ona lubiła rozdrapywać rany i wyciągać brudy sprzed lat.
Mirki... potrzebuje wsparcia.
Ale od początku:
Akt I
Wziąłem ślub z kobietą, którą kochałem. Dwa włoskie charaktery, częste kłótnie ale jakoś zawsze to było. Zawsze się pogodziliśmy, chociaż ona lubiła rozdrapywać rany i wyciągać brudy sprzed lat.
Szukam jakiegoś porządnego zestawu oświetlenia do 300 zł (mogą być też dwa elementy oddzielnie). Coś co pozwoli na jazdę szosową nocą, poza strefami z oświetleniem ulicznym. Są jakieś modele o wyjątkowo dobrym stosunku jakości do ceny?
To się nada?
Będzie w porządku taki zestaw?
http://allegro.pl/latarka-na-rower-convoy-s2-ogniwo-uchwyt-kolimat-i5588903381.html
Ale podrożało widzę, ja mam samego S2, i za 110 miałem przerobioną S2, dwie baterie i ładowarkę.
Płaciłem kartą internetową BZ WBK kupioną na allegro z kuponem - 20 zł więc tak naprawdę latarka wyszła niecałe 40 zł ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Są też wersje z mocniejszymi sterownikami 7135*6 i 7135*8. Testowałem tą pierwszą i uważam, że trochę za mocna, żeby na 100% używać jej na rowerze. Dlatego wziąłem 7135*4 Dodatkowo większa moc to krótszy czas działania na jednym ogniwie. Nie zapomnij o wybraniu odpowiedniej barwy światła.