Aktywne Wpisy
mickpl +656
Nic głupszego teraz nie pada w przestrzeni publicznej, że politycy pis nie będą rozliczani, bo koledzy, bo pakt, bo my was nie ruszamy wy nas i tego typu niesamowite bzdury XD
Moi mili Tuska nie było za co rozliczać. Ani jego ekipy. Jedzenie ośmiorniczek to nie przestępstwo, a Nowak miał kłopoty przez zegarek, tyle.
Za to pis, moi drodzy symetryści to 8 lat złodziejstwa, korupcji, kolesiostwa, łamania prawa i naginania wszystkich zasad.
Moi mili Tuska nie było za co rozliczać. Ani jego ekipy. Jedzenie ośmiorniczek to nie przestępstwo, a Nowak miał kłopoty przez zegarek, tyle.
Za to pis, moi drodzy symetryści to 8 lat złodziejstwa, korupcji, kolesiostwa, łamania prawa i naginania wszystkich zasad.
Cosipi +192
Hahah
Mentzen o 19.25 w TVNie
Więc z ciekawości włączyłem i oczywiście leci bingo TuskVN
Godek, Jedzenie psów, pierdyliard wypowiedzi Korwina, będziesz wisiał, 5 mentzena, onuce, 5g xD
xDDDDDDDDDDDDD
Ale to jest szambo takie same jak #tvpis tylko że za pieniądze amerykańsko/żydowskiego lewactwa a nie nasze jak w tvpis
TFUUU
#konfederacja #bekazlewactwa #polityka
Mentzen o 19.25 w TVNie
Więc z ciekawości włączyłem i oczywiście leci bingo TuskVN
Godek, Jedzenie psów, pierdyliard wypowiedzi Korwina, będziesz wisiał, 5 mentzena, onuce, 5g xD
xDDDDDDDDDDDDD
Ale to jest szambo takie same jak #tvpis tylko że za pieniądze amerykańsko/żydowskiego lewactwa a nie nasze jak w tvpis
TFUUU
#konfederacja #bekazlewactwa #polityka
#wroclaw #bieganie
i jeszcze najlepiej, żeby zbadali stopę w kierunku pronacji/supinacji - jakoś profesjonalnie, a nie nagrywanie kamerą i oglądanie nagrania.
Witam, chcę zacząć chodzić po bułki. Czy lepiej do biedronki czy do lidla? Pozdrawiam.
to po 10 sekundach masz
Witam, zły dział! Ten temat był już poruszany na forum! Jako, że jesteś
Natomiast bądź świadomy, że w sklepie coś Ci tam doradzą ale nie stwierdzą Ci "jaką" masz stopę.
I na serio, nie słuchaj ludzi co sugerują Ci kupno byle gówna z Lidla czy Decathlonu...Jeśli cenisz swoje stawy i zdrowie to postaraj się zainwestować w odpowiednie buty. Zwłaszcza jeśli masz zamiar biegać w terenie np.
A jesli pytasz co jest w nich dobrego, to chyba nawet sam glupi Gel jest zajebisty. Nosze zwykle Asicsy do chodzenia z Gelem i sa mega wygodne i ladnie amortyzuja.
I jeszcze raz, uwazam ze warto wydac wiecej nawet na poczatek przygody z bieganiem, zeby potem nie