Aktywne Wpisy
Lewusx +16
Osobie która zgadnie ile lat dzieli te dwa zdjęcia i ile kg więcej ważę po prawej, rozpisze plan treningowy i przez miesiąc będę sprawował opiekę nad techniką wykonywania ćwiczeń. (300zł usługa)
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
Moseva +238
Kurde Mireczki, jestem tu 10 lat i pierwszy raz w życiu mam bordo ¯\(ツ)/¯
Co teraz? Zrywać z chłopakiem? Przechodzić na NEET?
#bordo
Co teraz? Zrywać z chłopakiem? Przechodzić na NEET?
#bordo
Mój szef to człowiek, który lubi żreć się z innymi. Ma z tego jakaś perwersyjną przyjemność. Kiedyś uprzykrzal życie radzie osiedla, że plac zabaw dla dzieci zrobili do d--y. Innym razem robił imbe w szkole swoich dzieci, że automaty chipsy sprzedają.
Obecnie żre się z energetyką, że zamiast jakiejś taryfy G2 liczyli mu C2, przez co on płacił za dużo. Żąda od nich kasy za lata płacenia drożej, twierdzi, że to oni powinni mu zmienić a nie, że on się musi upominać i grozi sądem.
A dziś przyjechał monter i odciął w firmie prąd XD
I teraz szef r-------y i praca też tak bardzo r-------a.. Chyba dziś szybciej będę w domu.
Komentarz usunięty przez moderatora