Aktywne Wpisy
pieknylowca +284
Nie. To dlatego że wbiegłaś na ulicę bez patrzenia #rozowepaski
Adamfabiarz +16
Za parę dni miną 2 lata gdy wyjechałem z salonu i mam 78 tys. km przejechane. A wcale nie uważam, że jeżdżę tak dużo; czasami auto stoi niejeżdżone po parę dni. Np. w poprzednim roku auto stało niejeżdżone średnio 9 dni miesięcznie.
A tymczasem jest pełno osób, co kupuje 15-letnie auto sprowadzane z Niemiec i myślą, że przebieg 150 tys. km jest oryginalny; gdy tymczasem średnio Niemcy jeżdżą więcej od Polaków -
A tymczasem jest pełno osób, co kupuje 15-letnie auto sprowadzane z Niemiec i myślą, że przebieg 150 tys. km jest oryginalny; gdy tymczasem średnio Niemcy jeżdżą więcej od Polaków -
Mamy najpiękniejsze plaże na świecie (a trochę plaż na świecie widziałem) i #!$%@?. Piździ bo piździ ale jak się odgrodzi parawanem to jest zajebiście i żaden Marcin ani Paweł z korpo nie będą mi mówić że to jest teraz słabe.
#bekazpodludzi #gorzkiezale
jak czytam takie komentarze
Ja nie mam z tym problemu, przesuwam, przestawiam,
z morzem jeszcze mogę się zgodzić. Plaż nigdzie nie ma takich pięknych i miękkich jak u nas.
@peetee: Czyli w dupie byłeś i gówno widziałeś.
@peetee: Nigdy nie miałem nic wspólnego ani z korpo, ani z hipsterstwem, ale nie potrafię znaleźć ani jednego powodu, który przemawiałby za jeżdżeniem nad polskie morze, zamiast na południe
- pogoda najczęściej marna, zimno i deszcze
- morze zimne, co to za frajda kąpać się w wodzie o temperaturze poniżej 18 stopni
- drogo, drożej
@peetee: Tu chyba chodzi o to, że ludzi jeżdżących nad Bałtyk boli dupa, że ktoś leci na wakacje w tropiki.
@peetee: Nie byłeś nigdzie w takim razie, taka prawda.