Aktywne Wpisy

forest23 +12
Czytam właśnie, że Madonna odpowiedziała na krytykę jej wyglądu jaka spadła na nią po gali Grammy. Jej ciało jej sprawa, ale zastanawiam się nad tym co powiedziała:
Czy ma rację? Wydawało mi się, że twarz zniekształca najbardziej szeroki kąt. Około 50mm uważa się chyba za najbardziej naturalną ogniskową do portretów a później im dłuższą ogniskową tym twarz bardziej "płaska",
Zdjęcia zostały wykonane aparatem z długim obiektywem i "zniekształciłyby twarz każdego" - podkreśliła.
Czy ma rację? Wydawało mi się, że twarz zniekształca najbardziej szeroki kąt. Około 50mm uważa się chyba za najbardziej naturalną ogniskową do portretów a później im dłuższą ogniskową tym twarz bardziej "płaska",

Van-der-Ledre +65
Nareszcie.. Po dotarciu do mojego punktu obserwacyjnego, cierpliwie czekałem. Był jasny błysk po czym pojawiło się to. Całkiem niedaleko, duża biała kula, po prostu się pojawiła. Potem zaczęła się szybko unosić i zmieniła kolor na zielony. Odleciała za wzgórza leśne i więcej jej nie widziałem. Wszystko to w całkowitej, grobowej ciszy, jaka panuje w lesie. Widząc to, miałem silne poczucie, że nie powinno mnie tu być. Nigdy z tak bliska tego nie

A zobaczysz co to życie.
@WarszawskiPierozek: http://niebezpiecznik.pl/post/robak-ktory-atakuje-komputery-apple-i-jest-praktycznie-niemozliwy-do-usuniecia/
@WarszawskiPierozek: ktoś wyłącza Maki w ogóle? xD
Zainstaluj normalnego linuxa.
Gdy chcesz mieć mało problemów i starszy sprzęt/software jest ok to Debian,
a gdy musisz mieć absolutne nowości to Mint.
oja
a windosy nie maja w ogole wirusow?
a wiesz
maja ich chyba wiecej
bk nie? xD
@brmstufldigart: Doczytaj, że chodzi o firmware a nie software. Ty na pewno już tego robaka posiadasz.
linuxa z gory odrzucam (w moim wypadku) bo nie umie into adobe i wielu programow ktory przecietny konsument chce.
czego zatwardziali linuksiarze zrozumiec nie sa w stanie.
@Horsecook: raczej adobe nie umie into linux
bo jest mniej użytkowników
a moge spokojnie zainstalowac sterowniki wacoma bez obawy ze nie bedzie w ogole dzialac?
no wlasnie
Komentarz usunięty przez autora
hehe ;), chyba że masz obraz zrobiony i tylko dd'ujesz
@polskiArab: Przez ostatni tydzień pod tagiem #windows10 można było zobaczyć jak wszystko wszystkim działa.
> to akurat jest domena Windowsa - włączasz i wszystko działa> A skoro Windowsa aktualizuje i używa tyle osób to logiczne, że tym samym jest więcej osób którym coś nie działa.@polskiArab: A co do tego obrazka, Jamie Zawinski na swojej stronie zamieszcza fragment tego wywiadu w którym padło to słynne zdanie ale wcześniej jest następująca informacja: