Wpis z mikrobloga

mirki z #rzeszow wybieram sie na zakupy, potrzebuje nowego garnituru. W galerii rzeszow i millenium bytom ma swoje sklepy, orientujecie sie może który z nich ma lepsza obsluge? Albo znacie jakieś sklepy, gdzie za 600-700zł dorwe porzadny jak na tą cenę garniak? #garnitur
  • 9
@aarezzy: kupowałem w Nowym Świecie hmm ze 3 wiosny temu, całkiem nieźle dobrany. Obsługa się pewnie z 10 razy zmieniła.
IMHO kup lekko tańszy, ładny garnitur z odpowiadającym Ci krojem, i idź do krawca żeby go na Ciebie spasował, bo tak czy siak spasowanego ze sklepu nie dostaniesz (z francuska - marne szanse), bo każda bestia jest inna.
@aarezzy: za 600-700 to możesz porządną marynarkę dostać. W Lavardzie w galerii rzeszów ostatnio kupowałem za 1200zł i zajebisty z cienkiej wełny, na lato idealny. Jako, że dość gorący jestem to na wiosnę i jesień też się nadaje.
BYTOM ma rozmiarówkę pod typowych chudzielców. Jak ktoś ma szersze barki to zaczyna się problem.
Idealnie dopasowanego nigdy nie kupisz (chociaż mi się raz w życiu udało). Jeżeli chcesz idealny to kup za