Wpis z mikrobloga

• 4
Opowiem wam historie Mireczki...

tl;dr 2 arabusów zabiło młodego chłopaka, we Włoszech podcinając mu gardło na krzyżu.

Siostra mojego Różowego mieszka we Włoszech razem ze swoją córką w małym miasteczku. 2 tygodnie temu zaginął przyjaciel tejże córki. Podejrzewano wypadek na skuterze. Po jakimś czasie ktoś znalazł go powieszonego na krzyżu z podcietym gardłem. Okazało się, że podejrzani to 2 arabów. Za co go zabili? Za to, że kiedyś raz czy 2 razy umówił się z jakąś ich kumpelą. Lasce zrobili pranie mózgu i postanowiła im dopomóc w zemście za ten jakże straszliwy czyn. Zbawila chłopaka w nocy gdzie araby zapakowali go do auta bijąc i kneblujac. Następnie przewiezli go we właściwe miejsce i zamordowali. Wiek chłopaka to 19 a arabusów to 21 i 19 lat. Ponoć po tym co się stało wujek jednego z nich powiesił się ze wstydu. Jeden z morderców zamierzał juz uciekać z Włoch, jednakże został powstrzymany przez swoją rodzinę, która najpewniej o niczym nie wiedziała. Milusińskich czeka 30 lat odsiadki. Laska nie wiem dlaczego nie ma być sądzona o współudział. Mamy szczęście ze nie żyjemy w takim kraju.
#badstory #multikulti #4konserwy
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Mamy szczęście ze nie żyjemy w takim kraju.

@MZ23:

14-latek i jego starszy o rok kolega, którzy brutalnie zamordowali 37-latka w Częstochowie, zostali zatrzymani przez policję. Okrutna zbrodnia, której dopuścili się dwaj nastolatkowie prawdopodobnie nie miała żadnego motywu - wszystko wskazuje na to, że ofiara została wybrana przypadkowo. Po zamordowaniu mężczyzny, nastolatkowie wrzucili zwłoki do Warty.

Uff, mamy szczęście, że nie mieszkamy w takim kraju...
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@biczplis: Mireczku, u nas mordują ludzie którzy są #!$%@?, nie występują rytualne morderstwa na tle religijnym. #!$%@? zdarzają się wszędzie, ale goście z praniem mózgu od początku życia nie występują, a nawet jeśli to w dużo mniejszej ilości :)
  • Odpowiedz