Aktywne Wpisy
Markotny_Marek +192
Niewielu z Was - młode wilcy - wie, że w latach 90. istniał zwrot "mój komputer jest za szybki."
Była sobie np. taka gierka "Cisco Heat" i jak nie wyłączyłeś TURBO w swoim 486DX2 z 66 MHz na 33 MHz, to brak optymalizacji gry powodował gejmołwer w pięć sekund, za szybko wszystko działało.
To nara xD
#komputery #nostalgia #ciekawostki
Była sobie np. taka gierka "Cisco Heat" i jak nie wyłączyłeś TURBO w swoim 486DX2 z 66 MHz na 33 MHz, to brak optymalizacji gry powodował gejmołwer w pięć sekund, za szybko wszystko działało.
To nara xD
#komputery #nostalgia #ciekawostki
deeprest +319
Ale śmiesznego szczurka brudaska znalazłem przy drodze
#pokazkota
#pokazkota
#oswiadczenie #gownoburza
@mkarweta: poważnie?
@normanos: Wiesz gdyby nie to, że zamykają całe centrum ani nie ma dokładnych informacji jakie ulice będą zamknięte to nie miałbym nic przeciwko. Ale po pierwsze trasa biegnie naokoło ścisłego centrum (dobrze, że jeszcze DTŚ-kę i A4 nie zamkną - chociaż w 100% tego nie jestem
@normanos: mocne słowa jak na fana spoconych facetów w obcisłych gaciach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Zydomasoneria: no ale czego znowu nie wiesz? przecież tych komunikatów jest od ch* pana, opisane wszystkie busy, bani, ulice... oczekiwałeś, że Krupa zapuka do ciebie ci wyjaśnić to?