Aktywne Wpisy
basayev +106
Viado +4
Najbardziej to mam bekę z ludzi którzy kupują wszystko na akumulator bo im się nie chce kabla rozwinąć albo elektryczne bo to eko. Nie dość że to 5 razy droższe to jeszcze słabsze i niebezpieczne. Samochód elektryczny, hulajnoga elektryczna, golarki, rower, odkurzacze, piły, nożyce do żywopłotu, szczoteczka elektryczna - wszystko na tych samych chińskich ogniwach. 20 ładowarek do każdego rodzaju sprzętu i ogromnie zagrożenie pożarowe którego nie są świadomi.
Mam znajomego strażaka
Mam znajomego strażaka
Ogólnie wszystko było raczej ok, nie było ciszy, sztucznego przeciągania rozmowy, heheszki i raczej luźna atmosfera. Dzisiaj zadzwoniłem bo chciałem się z nią umówić i nie miała czasu w tym dniu ;; Myślałem, że może sama powie to spotkajmy się w innym, ale nie. Czy to już pozamiatane i mam sobie odpuścić czy odezwać się za kilka dni? Czekać na jej ruch? Smutek mocno ;;
1) Kobiety to też ludzie ( mają te same potrzeby co Ty, też chcą poruchać, też chcą partnera, mają swoje radości i słabości etc )
2) ( Ładnych ) kobiet jest bardzo dużo ( więc nie warto się dla panny starać tylko dlatego, że jest ładna )
3) Nie powinno się opierać swojego szczęścia na kobiecie ( i