Aktywne Wpisy
Korba112 +825
Czuje dobrze człowiek.
Zadzwonił na #999 facet i mówi, że jego dziewczyna powiedziała mu przez telefon, że się zabije i przestała odbierać telefony. Gość był 200 km od niej. Borderka z próbami samobójczymi w przeszłości. Mówi, że jedzie do niej ale jest przerażony całą sytuacją. Przyjąłem zgłoszenie, powiadomiłem policję i straż pożarną, bo potrzebne było #wejsciesilowe.
Przerażony wzywający pytał czy może się dowiedzieć jak się sytuacja potoczy. Mówię mu, że może
Zadzwonił na #999 facet i mówi, że jego dziewczyna powiedziała mu przez telefon, że się zabije i przestała odbierać telefony. Gość był 200 km od niej. Borderka z próbami samobójczymi w przeszłości. Mówi, że jedzie do niej ale jest przerażony całą sytuacją. Przyjąłem zgłoszenie, powiadomiłem policję i straż pożarną, bo potrzebne było #wejsciesilowe.
Przerażony wzywający pytał czy może się dowiedzieć jak się sytuacja potoczy. Mówię mu, że może
mirko_anonim +6
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Co ma zrobić człowiek jak jest typowym humanistą? Jak ma wyglądać jego ścieżka kariery? Moją miłością zawsze były książki i lektury szkolne. Jedyne co w liceum kochałam język polski. Ale nie tylko lektury, a i pisanie rozprawek, najlepiej na 4 strony A4. Pierwszy raz spotkałam się z nauczycielka z pasją. Tak naprawdę lekcje języka polskiego wyglądały tak, że tylko ja z Panią rozmawiałam. Skończyłam szkołę i musiałam iść do
Co ma zrobić człowiek jak jest typowym humanistą? Jak ma wyglądać jego ścieżka kariery? Moją miłością zawsze były książki i lektury szkolne. Jedyne co w liceum kochałam język polski. Ale nie tylko lektury, a i pisanie rozprawek, najlepiej na 4 strony A4. Pierwszy raz spotkałam się z nauczycielka z pasją. Tak naprawdę lekcje języka polskiego wyglądały tak, że tylko ja z Panią rozmawiałam. Skończyłam szkołę i musiałam iść do
Link do pełnej prezentacji
A "locha" nie jest przypadkiem większa od W221?
@oficer-prowadzacy: nie wiem postawmy je koło siebie ;]
Wole oznaczenia japońskie są proste i czytelne, a nazwy samochodów w formie " Eclipse, Lancer " są dużo łatwiejsze.
"W140 chassis S320" kapujesz już? //chassis to podwozie..
#!$%@?ły mi się oznaczenia i nie będziesz mi mówił co mam pisać.
Zapamiętaj sobie na całe życie jeśli widzisz błąd piszesz gdzie i jaki, ew tłumaczysz co ktoś zrobił nie tak. A nie z mordą odrazu.
Nic nie będę sprawdział, mówiłem Ci że tak jak w Mercedesie tak i w BMW model zlewa mi się z silnikiem..
Nissan Skyline R34 - RB26DETT
Na tej samej zasadzie, co powyżej napisałeś, nie powinieneś rozróżniać Nysek 200SX, 240SX i 180SX, bo tam też model zlewałby Ci się z silnikiem --_--
"co ty kuwa napisałeś?" - nie czuje się kuwą.
To już nie jest istotne, błąd podałem wcześniej niż kowzan.
Rozejm bo pewnie nie jednokrotnie się spotkamy w tych tagach
Ja przyznałem racje co do błędu już wyżej więc przepraszam za swoje i do zobaczenia przy innej okazji :)
Nie ma się o co kłócić.
Nie lubię takich Gleb. Wyglądają średnio i nie zostawiają miejsca na komfort. Ale auto jest boskie!
A Wy dwaj: