Aktywne Wpisy
CandyToy +964
Auto jest więcej warte w całości, czy w częściach?
Pozwolę sobie rozwiązać ten problem. Obydwa z silnikami V6. Te z lewej zostanie sprzedane, a te z prawej całe zostanie rozebrane na części.
Dam znać na którym więcej zarobiłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pewnie eksperyment będzie trwał rok czasu…
#motoryzacja #samochody
Pozwolę sobie rozwiązać ten problem. Obydwa z silnikami V6. Te z lewej zostanie sprzedane, a te z prawej całe zostanie rozebrane na części.
Dam znać na którym więcej zarobiłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pewnie eksperyment będzie trwał rok czasu…
#motoryzacja #samochody
Van-der-Ledre +28
Jeden lotniskowiec, drugi lotniskowiec, dziesiątki okrętów, teraz mobilizowana jest jeszcze marynarka Grecji, Izrael wedle źródeł powoła łącznie mln żołnierzy. Połączcie kropki. Tu nie chodzi o Palestynę. Do pacyfikacji hamasu nie jest potrzebna taka potęga, nawet do uszczelnienia granic, też nie. Tam zajdzie coś większego, tylko my jeszcze o tym nie wiemy. Stawiam, że w bliżej nieokreślonym czasie w akcję włączą się inne państwa arabskie, Iran, Syria, Liban, Jordania itd. (Z naciskiem na
#motocykle
#motoryzacja
jaki? ja jawa 250 rocznik 1973
to masz lepszy towar, jaka jest wartość rynkowa Twojego towaru? 10k PLN?
jak robisz to sam to problem jest taki że jak zrobisz papiery u rzeczoznawcy to konserwator może i tak nie uznać, ten koleś specjalista twierdzi że wtedy jest na jego ryzyko i nie płacisz tych 1200PLN, ale jak robisz sam to i tak coś koło 800-1000PLN wyjdzie
daj znać jak się z nim skontaktujesz i Ci powie ile to kosztuje, nie chce za dużo wydać bo to ma być mój dodatkowy motocykl i za często i tak nim pewnie nie będę jeździć
Odrestaurowałem za około 1500zł i sobie stoi w garażu nie zarejestrowana. Mieszkam na wsi i czasami sobie mogę pośmigać bez balch :)
to musi być mega odludzie bo u mnie na wsi byś nie pojeździł