Wpis z mikrobloga

@Klepajro: a może podał to jako sugestię że szuka mieszkania blisko/z dobrym dojazdem na wydział albo z kimś z wydziału? Jakby napisał że zaczyna informatykę to byś się nie p-------ł co nie?
  • Odpowiedz
@elektryczny_mariusz: nie do końca. Pisałem to już kiedyś, że wykop popadł w schizę jeśli chodzi o studentów prawa. Cała beka z nich jest właśnie z garniturów i teczek na wykładach na pierwszym roku i tego że myślą że są jakimiś Bogami. Tymczasem tutaj żeby zostać wyśmianym jako student prawa wystarczy sobie ustawić na facebooku że się studiuje prawo (chociaż ludzie z wszystkich kierunków to robią) albo odpowiedzieć na pytanie "co
  • Odpowiedz
@Klepajro: ale rób sobie co chcesz, mam to gdzieś xD Tylko żart powtarzany 50 razy dziennie i nie tak jak powinien nie jest śmieszny. Miałbym totalnie w------e w próbę bycia śmiesznym gdybyś nie tagował takiego gówna #prawo, bo tu ludzie z poważnymi problemami piszą i są też tu ludzie którzy im za darmo pomagają.
  • Odpowiedz
@Adams_GA: ja do tych 305 się nie załapię, ale na plusy zasługujesz. Sam post oczywiście mógłby być zabawny, ale przeczytałem 3 razy i szukałem, gdzie ten student prawa zachowuje się jak student prawa. W sensie, nie zaznacza, że pacta sunt servanda czy ceteris paribus, a zaznaczenie kierunku studiowania kiedy szuka się z kimś mieszkania to totalnie normalna rzecz, a nawet pożądana. Moim zdaniem, łatwiej jest sobie na szybko określić człowieka
  • Odpowiedz