Aktywne Wpisy
Ziom166 +8
Pobawimy się w AMA. Zadaj mi pytanie a ja zadam pytanie tobie i zobaczymy co z tego wyjdzie. Tematyka dowolna. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Miarki, pijcie że mną kompot. Różowa właśnie dzwoniła se urodziła więc zostałem ojcem i z tej okazji pije sobie w----y.
Później wzięliśmy ślub, rok temu urodziło się nasze pierwsze dziecko (syn), a drugie jest już w drodze. Czuję, że nie mogłem chyba zrobić tego wszystkiego lepiej, a jednak... nie jestem szczęśliwy do końca.
Wiem, że przy komputerach, albo gdzieś w kątach swoich pokojów siedzi więcej takich wspaniałych młodych kobiet, czułych i o wielkim sercu, które cierpią przez sytuację w jakiej się znaleźli i ludzi, a konkretnie patologicznych rodziców jakich mają. Te dziewczyny też by chciały wyjść na prostą i być kochane, mieć co jeść, mieć w co się ubrać i mieć uśmiech na twarzy. Nie jestem szczęśliwy myśląc, że tę jedną kobietę mojego życia wyprowadziłem na prostą, a takich jak ona jest więcej, a ja nie mogę w zasadzie nic z tym zrobić :(
Szczęścia i w ogóle, spoko jesteś.
Ciekawe jest jednak że mimo całego równouprawnienia i innych duperel, faceci będący w takiej sytuacji jak twoja kobieta (brak kasy, patologia itd) raczej nie mają szansy na coś takiego (znalezienie kobiety która tak by mu pomagała) i śmiem twierdzić, że przez większość osób plusujących byli by nazywani Sebixami, Stulejami itp.
Prawda jest taka że nad facetami nikt się nie rozczula. (I nie żebym się jakoś żalił
@costadelsol: Daj mi swoje pieniądze, ja się nimi zajmę i będę je wyprowadzać na prostą. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ale co do
1) Nie jestem tego pewien - myślę że każdy jest w wielkim stopniu kowalem własnego losu - zarówno kobiety, jak i mężczyźni, co mogłem zaobserwować w swoim gronie znajomych, gdzie koleżanka
Poznałem ich wspaniały charakter, wolność i nadzieję na wolny rynek, pokazali mi wiele śmiesznych obrazków.