Aktywne Wpisy

Mój syn właśnie został zawieszony w prawach ucznia i szczerze, nie mogę uwierzyć w powód. Podobno przyłapali go na 'praktykowaniu nekromancji' - chciałbym, żeby to był żart. Szkoła wpadła w panikę, kiedy odkryli, że robił jakieś małe 'rytuały' podczas przerw. On i jego koledzy czytali jakąś księgę zaklęć, którą znaleźli w internecie. Potem próbowali 'przywrócić do życia' klasowego chomika, który zmarł w zeszłym miesiącu. Jasne było trochę dziwnie widzieć to kółko, które
domkasromka +3
#hotelparadise tak trochę zejście z tematu. Które, akcje najbardziej zapadły wam w pamięć z poprzednich sezonów, zarówno te śmieszne jak i jakieś draki. Mi się właśnie przypomniał fastiwal płaczu w piątym sezonie jak Kuba zaczął płakać, a cała reszta za nim.

Pytanie odnośnie przysiadów i kolan przed palcami. Dzisiaj na siłce zwrócono mi uwagę odnośnie kolan przed palcami i że nie powinno się tak robić bo kolana Ci jebną na dłuższą metę. Czytałem na necie i wniosek jaki mi wysnułem to - jeżeli robisz z hiper obciążeniami i zawodowo to owszem jest to problem, ale jeżeli robisz to amatorsko to problemu żadnego nie ma. Jakie jest wasze zdanie na ten temat itp. Pewnie sporo osób zadało to pytanie wcześniej, więc niestety przepraszam.
Swoją drogą jak podrzucicie mi linki, to sam już przeczytałem sporo, ale ciężko mi po prostu zrozumieć to w pełni, kiedy co artykuł / wypowiedź to inna opinia.
Z góry dzięki
Fajnie się czyta, mimo dużej ilości tekstu, a problem o którym mówisz to bodajże 2 albo 3 punkt. Ogólnie polecam wszelkie artykuły Knife do czytania jak Ci się nudzi, widać że wie o czym pisze i sporo z jego prac można wynieść ( ͡° ͜ʖ ͡°)