Mirki, podobno miejsce kobiety jest w kuchni. No #!$%@? nie sondze XD Najpierw sie oparzylam, a teraz przycielam sobie palec, przy krojeniu chleba. CHLEBA. #!$%@?, ja i moje szczescie. Nie skomentuje tego, jak wyglada teraz moj wskazujacy palec ( ͡°͜ʖ͡°) to dopiero 2 tydzien pracy. Mam nadzieje, ze wroce do domu w jednym kawalku. poratujcie mnie jakims plusem wsparcia, czy cos ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°) czy jeszcze kiedys zagram na skrzypcach? ;_____; #smuteczek #gorzkiezale #pracbaza #oswiadczeniezdupy #rozowepaski
@avangarda: damn it! nie umiem kroic chleba ani porządnie zripostowac, juz nie wiem co ze sobą zrobic. Moze ze smutku utne sobie drugi palec, coby ci ulzyło ;)
@avangarda: gdybym tylko go do siebie nie miala.... fajnie ze wywnioskowales to po moim jednym komentarzu, gdzie sam zaczales ten ból dupy i nie podłapałes mojego sarkazmu :)
@takemetothehell: Po jednym? Ich tu jest kilkanaście ( ͡°͜ʖ͡°)
nie podłapałes mojego sarkazmu
Nie wiedziałem, że jak się takowy wyłapie, to trzeba na lewo i prawo to manifestować. Coś jak z zielonym światłem - świeci się to jedziesz, a nie szyba w dół i powiadamiasz resztę ( ͡º͜ʖ͡º)
@avangarda: widzisz,bo chodzilo mi o to ze gdybys go podlapal,to nie byloby dalszej zbednej dyskusji która sie przez to wywiązała :) a tak, jeden drugiemu wytyka co to nie on.
kurde,nie moge wstawic cytatu na komie( ͡°ʖ̯͡°) "no fakt,ciebie tam nie widzilam" - mialam na mysli ten komentarz,bo zakladam,ze po nim tak wywnioskowales. @avangarda
to dopiero 2 tydzien pracy. Mam nadzieje, ze wroce do domu w jednym kawalku.
poratujcie mnie jakims plusem wsparcia, czy cos ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
czy jeszcze kiedys zagram na skrzypcach? ;_____;
#smuteczek #gorzkiezale #pracbaza #oswiadczeniezdupy #rozowepaski
@takemetothehell: Kobiet, nie sierot.
Nie wiedziałem, że jak się takowy wyłapie, to trzeba na lewo i prawo to manifestować. Coś jak z zielonym światłem - świeci się to jedziesz, a nie szyba w dół i powiadamiasz resztę ( ͡º ͜ʖ͡º)
ze gdybys go podlapal,to nie byloby dalszej zbednej dyskusji która sie przez to wywiązała :) a tak, jeden drugiemu wytyka co to nie on.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
"no fakt,ciebie tam nie widzilam" - mialam na mysli ten komentarz,bo zakladam,ze po nim tak wywnioskowales. @avangarda