Aktywne Wpisy

lubiejescfrytki +40
Mija mi kolejny miesiąc na bezrobociu. Wstyd mi, że mam ponad 30 lat i nie pracuję, tylko pobieram zasiłek. Boję się iść do pracy. W żadnej nie miałam łatwo na początku i obawiam się powtórki z przeszłości. Mam w sobie coś, co zniechęca do mnie ludzi, dopiero gdy dłużej pracowałam, zaczynali mnie lubić. Wciąż mam w głowie takie sytuacje z przeszłości, że nikt nie chciał mnie szkolić, albo denerwował się, bo czegoś

wfyokyga +13
Hehe bo wiecie
źródło: temp_file5714159965364176131
Pobierz

http://www.cnbc.com/2015/07/22/ashley-madison-faces-doomsday-scenario-after-hack-bankers.html
TL;DR
Ashley Madison to portal randkowy, dla ludzi, którzy są w związkach, ale szukają kogoś na boku. Ma 37 mln użytkowników na świecie. Ich motto: Życie jest za krótkie. Miej romans.
Niestety, portal padł ofiarą hakerów, którzy żądają jego zamknięcia, inaczej udpostępnią wszystkie prywatne dane użytkowników, łącznie z numerami kart kredytowych.
Z ciekawości weszłam na ich fanpage na fejsie i mają 39k polubień xD I nikt z tych, co polubił zapewne nie jest w związku!
(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
( ͡° ʖ̯ ͡°)
1. Hurr durrr ruchasz się na lewo i prawo niebieski/różowy pasku.
2. Załóż portal na którym ludzie mogą się r----ć na lewo i prawo.
39 mln?? a to czasem połowa z tego nie są fejkowe konta czy coś? ;p są gdzieś może jakieś statystyki