Aktywne Wpisy
barber-barberski +60
Czy w dużych Polskich miastach to jest normalne, że w Ciepłe dni w częściach wspólnych są sami ukraińcy? W sensie Polacy zjeżdżają na wieś do siebie, a w jakichś parkach, na mieście nie słychać polskiego języka? Nie wiem ostatnio tak, źle było podczas pandemii ( ͡° ͜ʖ ͡°) kurna widzisz osobę w swoim wieku na mieście i na 90% w weekend to ukrainiec. Szczerze to pierdziele płacić gruby
Corrny +217
Różowa pisze mi dzisiaj, że była w GIGI i mają tam croissanty pistacjowe po 24,50 zł xD Kilka dni temu byliśmy w Rzymie i za dwa cornetto w piekarni przy samej fontannie Di Trevi zapłaciłem 5 euro xD (3 za pistacjowego i 2 za cytrynowego). Wiem, że te wyroby z GIGI są dobre, ale cena jest #!$%@? skandaliczna.
#wroclaw #jedzenie71 #jedzenie
#wroclaw #jedzenie71 #jedzenie
#lewackalogika #prawo #drony #bezprawie ##!$%@? czy tylko mnie?
Mam beke z was janusze że nie potraficie radzić sobie z prostymi sprawami i wszystko za was najlepiej aby wypełniało państwo :)
@highlander: a ja mam bekę z Ciebie. to nie jest prosta sprawa, latanie dronami rodzi wiele problemów, których nie można rozwiązać od tak.
Komentarz usunięty przez autora
Jeśli chcemy regulować loty dronami, to może nie na podstawie idiotycznego kryterium komercyjności lotu, ale np. pułapu i wagi drona?
W takim razie licencje powinny być dla wszystkich w związku z czym zakładamy sobie kaganiec na morde.
Jeśli chcemy regulować loty dronami, to może nie na podstawie idiotycznego kryterium komercyjności lotu, ale np. pułapu i wagi drona?
@Ginden: to może wprowadźmy prawa jazdy dla pieszych? Przecież jak wbiegnie taki na autostrade to karambol spowoduje.