Wpis z mikrobloga

Co sobie prychłem to moje xDDD
Czekam w kolejce do polskiego busa, i przede mną #rozowypasek z #niebieskipasek, kierowca poprosił o nr rezerwacji, #niebieski siada z przodu za kierowca, on do niego:
-to miejsce jest dla inwalidów
-ok czyli dla mnie
-jest Pan inwalidą?
(#niebieski.ostro po imprezie)
(Różowy) dzisiaj mój Andrzej jest inwalidą.
Kierowca ##!$%@?, wyrzucił oboje xDDD
Co sie pasażerowie uśmiali, to nasze xDDD
  • 17
  • Odpowiedz
@FiolekLPU: No i prawidłowo. Wczoraj też w PB trzech gości wsiadło do autobusu, a następnie wyszli bo przypomnieli sobie, że muszą zapalić. Gdy próbowali wsiąść ponownie kierowca kazał im #!$%@?ć bo taki numer rezerwacji już był. Dopiero później postanowili wyjaśnić mu, że wysiedli na fajkę. Myśleli, że kierowca jest #!$%@? jasnowidzem i przy ponad 70 osobach będzie ogarniał kto sobie wędrówki ludów urządza.

@flejwaflejwaplejapleja: Dobrze zrobił. Powiedział że
  • Odpowiedz
@Nieskalany_Mysleniem: a moim zdaniem w Polskim Busie się trafiają podludzie. Mi koleżka próbował wmówić, że bilet na poniedziałek 06.07.2015 jest nieważny w poniedziałek 06.07.2015, bo on ma napisane 07 na rozpisce. Uważał, że po niedzieli 05.07.2015 zrobi się poniedziałek 07.07.2015. Nie docierało do niego, że data jest dobra, żeby zerknął w kalendarz. Musieli mu inni ludzie powiedzieć, że jest szósty, bo gdybym był sam to by nie zerknął w kalendarz.
  • Odpowiedz
@flejwaflejwaplejapleja: Fakt może niektórzy kierowcy są tacy, ale nie dziwię im się skoro musi bandę debili codziennie obsługiwać. Ale moim zdaniem dobrze zrobił, że pijanego nie wpuścił. Powinni jeszcze kontrolować kto jakie jedzenie wnosi na pokład bo czasami śmierdzi na pół autobusu bo Janusz z Grażynką uwielbiają gdy pół autobusu wącha ich kanapki z serem i #!$%@? wie czym.
  • Odpowiedz
@Nieskalany_Mysleniem: niech jeszcze sprawdzają jakość użytego dezodorantu przez ludzi, żeby nikt nie śmierdział w podróży. No i barwę głosu i śmiechu, nic tak nie #!$%@? jak #!$%@?ący głos za plecami. A na wszelki wypadek niech rasę też sprawdzają, nie mam zamiaru siedzieć obok murzyna.
  • Odpowiedz
@Nieskalany_Mysleniem: zapomniałeś o oddzielnych autobusach dla ludzi twojego pokroju, którym przeszkadzają wszyscy inni wszystkim innym co niezwiązane z tobą.

kanapki z serem ci przeszkadzają? #!$%@? serio? jak takiś zajebiście elitarny to jeździj swoim elitarnym samochodem, a nie #!$%@?, zapomniałem że jesteś elitarnym biedakiem, który kupując bilet za 1 zł oczekuje 1st class journey.
  • Odpowiedz
@tajemniczygosc: Nie kanapki z serem a zapach unoszący się z nich. Nie można jeść czegoś co ma w miarę neutralny zapach? Życzę Ci aby obok Ciebie zawsze ktoś trafiał się pijany albo palacz który właśnie je kanapkę z czosnkiem i cebulą.
  • Odpowiedz
@Pantograf: no mnóstwo rzeczy by się przydało, ale to nie o to chodzi. Jak chcemy takiej usługi, to załóżmy linie autokarowe da czystych, białych, dobrze ubranych mężczyzn (kobiety często robią problemy), o nienagannych manierach i nazwijmy jakoś, nie wiem, NaziBus. Obowiązkowo odpowiednia fryzura.

• Odpowiedz