Wpis z mikrobloga

@suma_sumarum: Jak mawiał pewien wielki człowiek:

A w Polsce? W Polsce jak w lesie!

Teraz już całkiem poważnie.. Nie ma sensu nazywać tego zezwierzęceniem. Bydło trafia się wszędzie, a z relacji znajomych słyszałem że można tam spotkać ogarniętych ludzi. Oczywiście odsetek dzikusów/m2 jest zdecydowanie większy niż w normalnych warunkach, dlatego zaburzają obraz imprezy. Najlepszym przykładem są słynne na cały internet błotne uzdrowiska, z których słynie woodstock ( ͡° ͜ʖ
  • Odpowiedz
@suma_sumarum: Czy to prawda że nagrali Owsiaka w "Sowie i przyjaciołach" jak jadł stek z chorego dziecka i mówił: "te małe frajerki od 25 lat zbierają na dostanie życie moje i mojej starej hehe lol"?
  • Odpowiedz
jak jadł stek z chorego dziecka i mówił: "te małe

@kinlej: wkradła się jakaś nieścisłość. Owsiak nie mógłby jeść steku z chorego dziecka bo to mogłoby być niezdrowe. Co za problem wybrać na steki zdrowe dziecko, ogłaszając w gimnazjum akcję "chcesz serduszko gratis, zgłoś się na eko-ochotnika, a po serii badań może pozwolimy ci zbierać do puszki"
  • Odpowiedz
Niech spadnie tam jakaś bomba

@xmesaj2: życzenia spoźnione o wiele lat. Tamże, przed erą ud_stokową, był chyba żołnierski poligon więc bomb pewno nie brakowało.

Za to teraz, każda bomba w to miejsce i o tym czasie mocno by ograniczyła tutejsze heheszkowanie. Osobiście nie wiem, czy byłbym skłonny do wrzucania powyższych zdjęć gdyby ktoś mnie wcześniej bez pytania potraktował był bombą
  • Odpowiedz
ciężko znaleźć się mężczyźnie i kobiecie zainteresowanym gwałceniem dzieci)

@suma_sumarum: Gwałceniem może ciężko, ale generalnie to #!$%@? umysłowo mężczyźnie i kobiecie znajdowanie się przychodzi z ogromną łatwością.
  • Odpowiedz
@suma_sumarum: Najlepsza akcja była parę lat temu jak Rockmetalshop dawał dziewczynom koszulki za pokazanie wszystkim piersi. Powiem wprost, na woodstocku mnie wtedy nie było, ale dowiedziałem się ze zdjęć na facebook, które umieścili (tak, nawet te z piersiami pań xD) i niezamazanymi twarzami. Jak wtedy gniłem z komentarzy to co śmiechłem to moje : D
  • Odpowiedz
Jednak porozumienie to rzecz konserwom zupełnie obca, tak samo jak rzeczowa dyskusja

@BongoBong: mowa nienawiści z twojej strony jest przerażająca, przygotowałeś już kolor opasek obozowych dla wszystkich nie pasujących do twojej wizji świata? Mam nadzieję, że nie i to się jeszcze da leczyć. Najlepiej pavulonem piąteczką.
  • Odpowiedz
@julbo: Po co najmniej prawie dwuletnich doświadczeniach z wykopem, z pewnością jesteś zszokowany moim komentarzem. Grubo przesadziłem. Jedna z ostrzejszych wypowiedzi na tej stronce. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz