Aktywne Wpisy
przecietny_facet +39
Mój sąsiad zadzwonił po policję bo śmiałem wejść do windy z psem bez smyczy i kaganca xD Mój pies pomimo groźnego wyglądu jest największym słodziakiem na świecie ale do tego troglodyty nic nie docierało. #psy #nieruchomosci #sasiedzi
RandyBobandy +602
@Sutener: Wiadomo.
Ale coponiektóre brudaski, gdy sauté - świeżo spod prysznica... Ech, szkoda gadać
@hohohohoho: e, to było się dopominać. Osobiście, trzykroć w kolejce stałem.
Gdybym był tak stał ongiś po rozum, to dziś byłbym chyba bordo
Teraz już całkiem poważnie.. Nie ma sensu nazywać tego zezwierzęceniem. Bydło trafia się wszędzie, a z relacji znajomych słyszałem że można tam spotkać ogarniętych ludzi. Oczywiście odsetek dzikusów/m2 jest zdecydowanie większy niż w normalnych warunkach, dlatego zaburzają obraz imprezy. Najlepszym przykładem są słynne na cały internet błotne uzdrowiska, z których słynie woodstock ( ͡° ͜ʖ
@kaktus666: eeetam: poważnie. Tyle jest radochy gdy nie do końca poważnie...
@kinlej: wkradła się jakaś nieścisłość. Owsiak nie mógłby jeść steku z chorego dziecka bo to mogłoby być niezdrowe. Co za problem wybrać na steki zdrowe dziecko, ogłaszając w gimnazjum akcję "chcesz serduszko gratis, zgłoś się na eko-ochotnika, a po serii badań może pozwolimy ci zbierać do puszki"
( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
@xmesaj2: życzenia spoźnione o wiele lat. Tamże, przed erą ud_stokową, był chyba żołnierski poligon więc bomb pewno nie brakowało.
Za to teraz, każda bomba w to miejsce i o tym czasie mocno by ograniczyła tutejsze heheszkowanie. Osobiście nie wiem, czy byłbym skłonny do wrzucania powyższych zdjęć gdyby ktoś mnie wcześniej bez pytania potraktował był bombą
@suma_sumarum: Gwałceniem może ciężko, ale generalnie to #!$%@? umysłowo mężczyźnie i kobiecie znajdowanie się przychodzi z ogromną łatwością.
@bolo1: ba!
@BongoBong: mowa nienawiści z twojej strony jest przerażająca, przygotowałeś już kolor opasek obozowych dla wszystkich nie pasujących do twojej wizji świata? Mam nadzieję, że nie i to się jeszcze da leczyć. Najlepiej pavulonem piąteczką.