Wpis z mikrobloga

• 15
W 3 dni dotarłem do chorwacji na wyspę Krk. Jest epicko. Poznałem wielu świetnych i pomocnych ludzi. Dostałem nawet gram haszu od włocha na motorze. Obecnie spędzam noc w hotelu przy jeziorach plitwickich. Istna bajka! Mówię wam! Gorąco polecam wszystkim mirkom taki tryb życia!
Wincyj zdjęć w komentarzach

#ppkazmorde #podroze #podrozujzwykopem #kortuwwielkimswiecie #autostop
Kortu - W 3 dni dotarłem do chorwacji na wyspę Krk. Jest epicko. Poznałem wielu świet...

źródło: comment_pJO3nbLEe61ioJQZ7WLhEg9KNzLpEFnJ.jpg

Pobierz
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@sparkasse: jadę dalej. Bo mam zamiar do Grecji dotrzeć. Nie jestem sam jadę z ziomkiem, którego de facto poznałem dzień przed wyjazdem. Po drodze spotkaliśmy też wielu autostopowiczow powymienialismy się numerami i mamy kontakt ze sobą, by spotkać się i jakieś piwko wypić razem. Kasy łącznie z zakupem spiwora, karimaty, butów i innych p-----l wydam około 1300 PLN
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Spearo: weź pod uwagę, że musiałem zakupić parę rzeczy na samą podróż, a poza tym moja podróż jeat zaplanowana na miesiąc. Więc nie wiem czy tak dużo kasy na to poświęciłem ;)
  • Odpowiedz
@Kortu: Skoro nie wiesz, to powtórzę: tak, zapłaciłeś bardzo dużo ;) Nie wiem, czy wydałem tyle na 5 tygodni eurotripa+tegoroczne włóczenie po Maroku. Wliczając zakup całego sprzętu, kamery i biletów lotniczych (do i z Maroka).
  • Odpowiedz