Aktywne Wpisy
ujtamajtam +289
Caracas +49
Moja córka w tym roku ma mieć pierwszy raz religię (idzie do zerówki w państwowym przedszkolu).
Dziś było spotkanie z księdzem - odwiedził klasę czy tam pokój gdzie przebywa grupa do jakiej uczęszcza moja córka.
Są tam zabawki różne plakaty na ścianach itp.
Teraz najlepsze ksiądz powiedział, że do czasu jego następnej wizyty mają zniknąć z ściany wszystkie dinozaury oraz rzeczy z nimi powiązane bo to sprzeczne z nauką kościoła i to
Dziś było spotkanie z księdzem - odwiedził klasę czy tam pokój gdzie przebywa grupa do jakiej uczęszcza moja córka.
Są tam zabawki różne plakaty na ścianach itp.
Teraz najlepsze ksiądz powiedział, że do czasu jego następnej wizyty mają zniknąć z ściany wszystkie dinozaury oraz rzeczy z nimi powiązane bo to sprzeczne z nauką kościoła i to
a)gret succes
b)awesome bro
czy też może coś zupełnie innego co crossfiterzy wypowiadają w takiej sytuacji?
Sytuacja przedstawia się identycznie z przywitaniem? Jak powinien przywitać się doświadczony crossfiter który spróbował magnezji z niejednego boxu?
Ubiór przeczytałem że > One of the things that should be at the back of your mind when looking for crossfit clothing is the brand. This is very important as it determines whether you will end up getting high or low quality sports clothing.
Co polecacie a czego unikać? Bo jak rozumiem zwykła koszulka bawełniana z jakiś startów bez napisów crossfit daje dupy i -20 do motywacji podczas wykonywania swojego WODa? Z czego co zwuazyłem potrzebuje koszulkę, leginsy, spodenki, opaske na głowę lub czapkę, buty reebok crossfit weightlifting co jeszcze będzie mi potrzebne?
#crossfit #mirkokoksy
osobiście za tumany magnezji wsadziłabym ci zawartość wiaderka w gardło. ale nie wiem jakie są u ciebie zwyczaje.
Jakie kolory w tym roku są modne na boxach, bo nie wiem w jakie buty celować?
A barpisss?