Aktywne Wpisy
BananowyKrol +615
opuściłem klapę od kibla bo chciałem sobie usiąść fona poprzeglądać przed prysznicem i klapa się opuszczała była przy samym końcu a ja zacząłem siadać i kawałek jajek mi się tak zahuśtał że był pod klapą a ja całym ciężarem ciała usiadłem na klapie i ją zamknąłem.
#pozdro #bol #niewiemjaktootagowac
#pozdro #bol #niewiemjaktootagowac
mirko_anonim +10
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Dyskutowałam z chłopakiem o prostytucji, chciałam wybadać co on sądzi na ten temat. Powiedział, że ma znajomych, którzy korzystają z usług prostytutek i on nie ma nic przeciwko temu, bo "mężczyzna zawsze płaci za seks". Bardzo mnie zniesmaczyło to zdanie, zapytałam czy wg niego on też płaci za seks. Odpowiedział jak gdyby nigdy nic, że teraz to nie, ale na początku związku płacił, a gdyby nie płacił to by
Dyskutowałam z chłopakiem o prostytucji, chciałam wybadać co on sądzi na ten temat. Powiedział, że ma znajomych, którzy korzystają z usług prostytutek i on nie ma nic przeciwko temu, bo "mężczyzna zawsze płaci za seks". Bardzo mnie zniesmaczyło to zdanie, zapytałam czy wg niego on też płaci za seks. Odpowiedział jak gdyby nigdy nic, że teraz to nie, ale na początku związku płacił, a gdyby nie płacił to by
[ ] przyjaciele
ᶘᵒᴥᵒᶅ
( ͡° ͜ʖ ͡°)
#randomanimeshit #pixiv #
Albo wychodzimy i szukamy ludzi którzy też wyszli tak jak Ty z takimi samymi nadziejami albo jęczymy dalej żyjąc w iluzji że nikomu się nie chce :P
[ ] dziewczyna