Wpis z mikrobloga

#!$%@?, mirki czuje sie jak gowno bedac w #holandia. Nie, nie chodzi o to, ze nie radze sobie w pracy, chodzi raczej o to, ze trace kontrole nad alko, poniewaz cholernie sie nudze. Gdy mialem laptopa jakos wszystko lecialo, a teraz, no coz, czuje sie jak gowno i mam ochote wrocic do polski, bo boje sie, ze skoncze jak matka. Jutro niby mam isc do pracy i pewnie pojde, ale to bedzie chyba moj ostatni dzien, ewenttualnie porobie jeszcze w srode i wracam, bo juz nie wytrzymuje psychicznie. Dajcie pare plusow na pocieszenie
#zagranico #hacerzagranico #depresja #alkohol
  • 43
  • Odpowiedz
  • 1
@Inconsiderable: z ojcem nie pohadam, bo albo go nie ma w domu albo #!$%@? dostaje za wszystko. Inni mieszkancy albo siedza w pokojach albo sa na miescie.
@rozlane_mleko: wiem, ze mam nudne zycie, dlatego chcialbym byc juz w polsce by nawet z obcymi ludzmi pogadac lub wsiasc do pociagu i jezdzic. Bez celu
  • Odpowiedz
@hacerking: to weź parasol albo kup sobie foliowy płaszczyk w Action za 0.99e ;) Ja zabijałem czas jointami, po czasie jednak zamiast jointa na zabicie nudy, wybierałem rower. A teraz się jaram swoimi łydkami :D :D :D
  • Odpowiedz
@hacerking: Znajdź zamiennik dla alko. Biegi, rower, spacery czy poczytaj książkę. A gdy masz ochotę na alko to zjedz popcorn, ziarna słonecznika albo orzeszki ziemne. Z doświadczenia wiem, z działa.
Trzymaj się Cumplu. Będzie dobrze.
  • Odpowiedz
@hacerking: Usprawiedliwiaj sie dalej nuda alkoholiku. Alkohol jest dla zabawy #!$%@? a nie zeby zapijac smutki. Wez sobie jakas ciekawa ksiazke, pozwiedzaj miasto, wypozycz rower, w koncu to rowerowy kraj. Ale po #!$%@?, lepiej siedziec w domu i uzalac sie ze sie nie ma lapa
  • Odpowiedz