Aktywne Wpisy

CrokusYounghand +187
źródło: temp_file8496815789850387429
Pobierz
BobekRobek +26
Czacie to xD Goście zarabiający kilkanaście tysięcy z domu narzekają, że ktoś im każe wrócić do biura bo są nieefektywni i jest wielkie larum o problemy pierwszego świata i muzykę z YouTube. MAŁO MAŁO.
Koszty kosmiczne, pensje coraz większe a efektywność coraz mniejsza.
Ale jak to, koniec robienia w czasie pracy porządków w domu albo chodzenia z psem na spacery?
Większość IT i korpoludków sama się tutaj chwali, ze nic nie robi, że
Koszty kosmiczne, pensje coraz większe a efektywność coraz mniejsza.
Ale jak to, koniec robienia w czasie pracy porządków w domu albo chodzenia z psem na spacery?
Większość IT i korpoludków sama się tutaj chwali, ze nic nie robi, że

Prowadzę na facebooku stronę poświęconą kulturze słowiańskiej, jednak chciałbym otworzyć przyległego do niej bloga, by zacząć stopniowo uniezależniać się od facebooka. Niestety, jestem w tej sprawie totalnym laikiem, więc zależy mi na tym, żeby na początku nie zagrzebać się za bardzo w aspektach technicznych. Dlatego poszukuję sprawdzonego hostingu z zainstalowanym wordpressem, najlepiej z możliwością wykupienia od razu własnej domeny. Czy jesteście w stanie polecić coś na początek, by przy małym nakładzie finansowym postawić coś w miarę stabilnego? ;)
#blog #hosting #domena #pytanie #pytaniedoeksperta
Hosting jest stabilny, mam tam portal http://www.urban-terror.pl/ (ale nie na Wordpressie tylko na Drupalu; na tym najtańszym pakiecie), chociaż ruch na obecną chwilę mam już dosyć mały, to wcześniej bez problemu wytrzymywał 10-15 tys. wejść (ok. 80-100 tys. odsłon stron) miesięcznie. Myślę, że udźwignąłby 10-krotnie większy ruch.