Wpis z mikrobloga

@dyeprogr: Rower w rynienkę tą drewnianą wsadzam i biegnę (dosłownie) do góry :D. Kiedyś wjeżdżałem kawałek dalej przebijając się przez plażę, ale wolę wnieść rower po schodach i przez cały klif jechać ;)
@lxxxxxxl: Jak tylko obrobię trasę, nie chcę się chwalić miejscem zamieszkania :D
@Out0fControl: A, oki. A dalej koło klifu (za klifem) od plaży mowisz da się wjechać tam dalej też? Ciekawe, sprawdzę.

Poza tym pytanie jeszcze mam - da radę dojechać do Gdyni tamtędy tymi lasami bez większych przeszkód (bez jakichś hardkorowych przejazdów)?
@wungiel: też należysz do ludzi, którzy od razu są agresywni, bluzgają i nie wiedzą co znaczy normalna dyskusja? Gdańsk należy do tego zespołu miast i jest najczęściej używanym tagiem wewnątrz Trójmiasta. Poza tym uważam, że to wszystko powinno się po prostu nazywać Gdańsk, stąd po prostu ten tag. Teraz powiesz, że jestem zły i nie mogę mieć swojego zdania? Czy od razu zaczniesz rzucać mięsem, bo przecież "pociśnięcie" jest tak bardzo
Tylko dodam że właśnie takim typem ludzi (czyt. takimi jak Ty) się kompletnie nie przejmuję

@Out0fControl: A jednak w strachu przed ripostą zablokowałaś czarkowskiego ty zniewieściała #!$%@? :D Spuchłem hardo, dziękuje, dobranoc, pozdrawiam gorąco :D