Wróciłem do #spotify. Popatrzyłem jakie mi dajo rekomendacje. Czym prędzej uciekłem z powrotem do #applemusic - skurczybyki mają jakieś genialne algorytmy. Niech poprawią wydajność i zapisywanie do offline (chociaż już się przyzwyczaiłem do tego) i zostaję z Apple Music. #apple
@rolfik_r1: Przecież sam powiedziałeś Apple jakie masz gusta. Spotify musi się domyślać na podstawie historii słuchania. Gdy raz z ciekawości puściłeś sobie na spoti "Gang Albanii", to siłą rzeczy Spotify bierze to pod uwagę przy tworzeniu stacji.
@surma: ale powiedziałem pobieżnie. Ze mną jest o tyle ciężko, że nie ma dla mnie problemu kiedy w playliście obok siebie jest Slayer, Nightwish, Tiesto, Metallica, David Guetta, Black Eyed Peas etc.
@rolfik_r1: tak naprawdę apple i spotify brzmią tak samo ( np. w tym teście lepiej wypadło Spotify http://www.cnet.com/news/apple-music-vs-spotify-is-there-a-difference-in-sound-quality/ w innym teście pewnie apple). Tidal trochę lepiej przy wykorzystaniu high-endowego sprzętu. Mi bardziej odpowiada Spotify pod względem interfejsu, a tych rekomendacji nie używam (radia też nie. Zamiast tego jest lazify).
Kawa, kawa, kawa! Muszę wypić najpierw KAWĘ bo inaczej NIE DAM RADY FUNKCJONOWAĆ!!! Czy was też wnerwiają tacy biurowi kawosze jak z koziej dupy trąba? #pracbaza #kawa #pytanie
#apple