Aktywne Wpisy
jmuhha +18
Kim zostali wasi klasowi kujoni?
Czy dziś faktycznie mają najlepsze domy, zawody i rodziny?
Czy dziś faktycznie mają najlepsze domy, zawody i rodziny?
mk321 +142
#netflix #lgbt #lewactwo #the100
- "Netflix specjalnie robi filmy o gejach, żeby programować społeczeństwo."
- "Co ty, głupi jesteś? Przecież od obejrzenia filmu nikt się nie stanie homo."
Tymczasem na Reddicie, w pytaniach do lesbijek, jak się dowiedzialy, że są lesbijkami: bo obejrzały serial, w którym były lesbijki.
- "Netflix specjalnie robi filmy o gejach, żeby programować społeczeństwo."
- "Co ty, głupi jesteś? Przecież od obejrzenia filmu nikt się nie stanie homo."
Tymczasem na Reddicie, w pytaniach do lesbijek, jak się dowiedzialy, że są lesbijkami: bo obejrzały serial, w którym były lesbijki.
Według mnie biurko z IKEI to najlepszy mebel, jaki istnieje. Spróbujcie przejść się po sklepach meblowych albo wyszukać "biurko" na Allegro - jakieś guwnostoły z setkami niepotrzebnych szuflad i kompletnym brakiem miejsca na nogi pod blatem. Za to co widać na focie dałem niecałe 200 zł i przywieźli mi do domu zwykły, prosty blat (175x70cm) i cztery nogi. Skręcilem to w pół godziny i używam już trzeci miesiąc. Najlepiej wydana kasa ever. Proste, schludne, w miarę estetyczne. Niczego więcej do szczęścia mi nie trzeba :).
#ikea #pokazbiurko #ikeapijzemnokompot
Mam to biurko i jest świetne, polecam :o
@tomatoo: @padobar: na stół do kuchni taki blat kompletnie się nie nadaje :).
PS co to za mikro czy tam mini wieża ?
@igorf: źródło takie samo jak twoje ;).
@cenzor123: za blat i 4 rurki płaciłem bodaj 140 zł. Kolejne 30 albo 40 zł skasowała firma, która kupuje meble w IKEI w Poznaniu i
Stół, nie biurko. Radzę się nie opierać bo po paru miesiącach Ci się
http://sjp.pwn.pl/slowniki/biurko.html
Nie próbuj się o niego opierać ani go popychać bo się złoży. Mi się swego czasu udało kupić z demobilu biurko 140x70 z stalową ramą i składanymi nogami, też za 200zł ( ͡° ͜ʖ ͡°)