Aktywne Wpisy
szymski1 +64
Dowiedziałem się jak nazywa się taki dziwny fenomen którego ja i niektóre osoby czasami doświadczają podczas zasypiania. Głównie doświadcza się tego w dzieciństwie, ale u mnie również pojawia się teraz chociaż już nie tak często.
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
sawardega +80
Na live zapomnialem powiedziec ktoreo kontach na wykopie ludzi z fame np. RafDan to pracownik Boxdela mysle ze sami szybko namierzycie :D
#famemma
#famemma
http://allegro.pl/hit-guma-turbo-legenda-na-sztuki-plus-gratis-i5512381224.html
W biedrze cena 30gr. Szczyt cebulactwa. Przyznać się który to?
#cebula #cebulactwo #cebuladeals #zakupy #biedronka #januszebiznesu #gimbynieznajo
@karolburza: Twój wpis jest do dupy. Stosuj się do kilku naprawdę prostych zasad, które zrozumiałby nawet widelec z zespołem downa. Tag #cebuladeals służy TYLKO do dzielenia się promocjami, kuponami, okazjami cenowymi czy błędami sklepowymi. Nie służy natomiast to zadawania #!$%@? pytań o interpretację twojego wyniku ciążowego, opisywania swoich historii erotycznych z karłami na osłach czy wrzucania śmiesznych zdjęć własnych żylaków odbytu.
Śmieszne fotki, opowieści z mokrych snów? Tag #cebula.
Komentarz usunięty przez autora
#!$%@? smak majo