Wpis z mikrobloga

#smartfon #telefony
jakiego smartfona polecacie do 500zł? #android czy #windowsphone ? Przejrzałem parę stron na necie, w tym to http://www.benchmark.pl/testy_i_recenzje/polecane-tanie-smartfony-do-500-zl.html , ale chcę znać wasze zdanie na ten temat, dzięki wam wybrałem moto g, z której pomimo tego cholernego lolipopa, to jestem zadowolony, więc liczę na was i teraz. Moto e czy może coś innego? Liczy się oczywiście płynne działanie i żeby miała kamerkę z przodu obudowy :p
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KarmazynowyPrzepychaczDoUszu: moja siostra ma 520 i chyba nie sprawuje się tak źle, czasem jedynie narzeka, że wifi jej rozłącza. Chciałbym kupić telefon, który jeszcze nie kupowałem, więc akurat ta lumia odpada, ale co z nią jest według ciebie nie tak? xd
  • Odpowiedz
@fervi: Ej no weź. Dostaje wtedy lepszy aparat i ekran dotykowy. Gorsza jest przesiadka z jakiegoś syfu na ios. Myślisz sobie wtedy, k---a mac na co ja wydałem te pieniądze, tu k---a nie ma niczego a cena z d--y. WP nie ma niczego ale telefony na nim są tanie.
  • Odpowiedz
@fervi: On chce telefon do 500zl wiec można obstawiać ze przeglądanie neta, dzwonienie, smsy i może jakieś g---o gierki. Ale pewnie ma się nie zacinać w menu co jest główną bolączką bieda androidów.
  • Odpowiedz