Aktywne Wpisy
wykop +14
Wykopowicze (ツ)
Jeśli jeszcze nie zauważyliście tych zmian, to śpieszymy poinformować o dwóch aktualizacjach w #wykopchangelog A są to:
1. Zarówno w dyskusjach pod znaleziskami jak i na mikroblogu, pojawiła się informacja o liczbie pozostałych komentarzy w dyskusji. Znajdziecie ją zaraz obok “pokaż komentarze”. Mamy nadzieję, że ta zmiana ułatwi Wam śledzenie mocno aktywnych dyskusji.
2. Poprawiliśmy również masowe wołanie innych Wykopowiczów w dyskusjach (wołamy @dinkum i ekipę #mirkoshredwars którzy zgłaszali nam
Jeśli jeszcze nie zauważyliście tych zmian, to śpieszymy poinformować o dwóch aktualizacjach w #wykopchangelog A są to:
1. Zarówno w dyskusjach pod znaleziskami jak i na mikroblogu, pojawiła się informacja o liczbie pozostałych komentarzy w dyskusji. Znajdziecie ją zaraz obok “pokaż komentarze”. Mamy nadzieję, że ta zmiana ułatwi Wam śledzenie mocno aktywnych dyskusji.
2. Poprawiliśmy również masowe wołanie innych Wykopowiczów w dyskusjach (wołamy @dinkum i ekipę #mirkoshredwars którzy zgłaszali nam
Dla tych co pracują w #korpo czy innym #pracbaza . Ilu waszych znajomych jest już licytowana i pozbywają się mieszkania, bo ich nie stać?
Chodzi mi pozbywają, a nie wracają na wieś do rodziców i wynajmują mieszkanie.
#nieruchomosci
Chodzi mi pozbywają, a nie wracają na wieś do rodziców i wynajmują mieszkanie.
#nieruchomosci
Czasem nocą nachodzi mnie ogromna motywacja do nauki. Zaszywam się w półmroku sam na sam z muzyką i książką o astronomii lub fizyce - i czuję się, jak jeden z tych #!$%@? geniuszy, którzy w końcu na zawsze zmieniają oblicze nauki. Czytam Feynmana i oczyma wyobraźni widzę, jak koordynuję w ESA misję badawczą na Neptuna, czując się jak kontrolerzy w Houston podczas lądowania modułu Eagle na Księżycu.
To jest właśnie taka noc :)
Marzę o tym nieustannie od dzieciństwa, gdy jako czteroletni bajtel czytałam swoje pierwsze książki o kosmosie. I wiecie, co jest najlepsze? Że to marzenie nie jest takie nierealne :) Myślę o tym, że nie zaprzepaściłam swoich dziecięcych nadziei, że wciąż jestem na dobrej drodze, żeby je zrealizować i czuję się, jak wielki #wygryw :) Nawet, jeśli ostatecznie moja przyszłość będzie wyglądać inaczej, to mam wielką satysfakcję z tego, że nie opuściły mnie moje pasje, że nadal cieszy mnie zdobywanie wiedzy i wciąż zachwyca mnie piękno wszechświata.
Życie jest piękne, koledzy i koleżanki. Spełniajcie swoje marzenia :)
#oswiadczenie #astronomia i #muzyka
Komentarz usunięty przez autora
W moim sercu zawsze ścieżka ze "Źródła".
Komentarz usunięty przez autora