Wpis z mikrobloga

@jarbi: Chodzi Ci o podpięcie karty kredytowej pod AM, aby odpalić okres próbny? bo inaczej to nie wiem jak można się nie zapisać

Żeby usłyszeć jakąkolwiek różnice w dzwięku to musisz mieć dobre głośniki lub słuchawki a jak ktoś słucha bezpośrednio z IP lub słuchawek dołączonych do zestawu to nie usłyszy różnicy..
  • Odpowiedz
@jarbi: W AM masz 3 darmowe miesiące tylko musisz zadeklarować, że po tym terminie skorzystasz z płatnej subskrypcji. Ogólnie to ktoś korzysta? Opłaca sie zapłacić? Lepsze niz spotify?
  • Odpowiedz
  • 0
@didi91: mam przeciez podpięta kartę. Maja jakis błąd poprostu i nie mogę sie zapisać.
Co do jakości dźwięku goofy plis. Nie słucham muzyki na earpodach czy Samsung hifi :P
  • Odpowiedz
@sebek1987: Zależy jakich utworów słuchasz, akurat większą bazę jak dla mnie ma Apple, natomiast dla Ciebie może być odwrotnie. Musisz sobie zobaczyć gdzie jest więcej utworów, których słuchasz. Kolejnym argumentem jest to że mam wszystko w jednym. Dodatkowo super wszystko się synchronizuje pomiędzy urządzeniami. Cloud music - świetne rozwiązanie. Dali większy okres darmowej wersji niż inne serwisy na rynku. Mimo wszystko lepsza jakość muzyki od Spotify. Wydaje mi się że
  • Odpowiedz