@cienki137: idzie na inzyniera 28% z matmy XDDDDDDDDDDD no #!$%@? ogarnijcie sie ludzienie pchajcie sie na studia, zeby was po roku wywalili bo mama kazala. Idz na europejstykę (⌐͡■͜ʖ͡■)
@japco: Przeciez na studiach moze sie ogarnac. Znam takich co mieli z matmy tez slabe wyniki ale jak spieli tylek to skonczyli trudne techniczne kierunki. Znam tez takiego co mial piaty najlepszy wynik z matury na PG a studiow nie ogarnal i zrezygnowal ( ͡°͜ʖ͡°)
@japco: znam takich, co mieli prawie 100% z matmy podstawowej i poszli na wzornictwo, takich co mieli 30% z matmy, ale 90% z takiej historii, ale i tak poszli na budownictwo (tak, dostali się)... Mam prawie dwa miesiące do poprawki, powinno się udać...
@cienki137: wyślij do CKE formularz o wgląd do pracy, pojedź, sprawdź, czy dobrze Ci policzyli, ewentualnie odwołaj się i poproś o ponowne sprawdzenie pracy.
@cienki137: Może oni poszli do budowlanki a nie na budownictwo...Jak ty masz 28% z podstawy to jak ty chcesz analizę zdać na pierwszym semestrze. Mam nadzieję, że to troll
@cienki137: Z taką maturą nie wiem gdzie sobie poradzisz xD Na jakimś PWSZ może, ale na nic poważniejszego bym nie liczył. Spróbuj walczyć w OKE, może ugrasz :) Na gówno uczelnie niektóre nawet w Październiku się dostaniesz :D
Jasne, że to był trolling. Maturę zdałem bezproblemowo (chyba 98% z podstawki) dobre 5 lat temu, przed chwilą wróciłem z oprawiania pracy magisterskiej. Co studiowałem? A no budownictwo. Budownictwo na ani jednym warunku, z jednym "komisem" (w sensie ostatnie podejście).
Dlaczego skłamałem? A bo chciałem zobaczyć ile i jakie obraźliwe określenia polecą w moją
Mam jeszcze takie #pytanie. Ponoć na niektórych uczelniach przyjmują warunkowo, bez matury. Prawda to?
#gorzkiezale #smutnazaba
Komentarz usunięty przez autora
@cienki137: słaby troll 2/10
nie zdaj matmy podstawowej
#!$%@? co?
Komentarz usunięty przez autora
Na jakimś PWSZ może, ale na nic poważniejszego bym nie liczył. Spróbuj walczyć w OKE, może ugrasz :) Na gówno uczelnie niektóre nawet w Październiku się dostaniesz :D
Jasne, że to był trolling. Maturę zdałem bezproblemowo (chyba 98% z podstawki) dobre 5 lat temu, przed chwilą wróciłem z oprawiania pracy magisterskiej. Co studiowałem? A no budownictwo. Budownictwo na ani jednym warunku, z jednym "komisem" (w sensie ostatnie podejście).
Dlaczego skłamałem? A bo chciałem zobaczyć ile i jakie obraźliwe określenia polecą w moją