Wpis z mikrobloga

@Jubei: chorowałem na Moto360 od momentu gdy pojawiła się na rynku ( ͡° ͜ʖ ͡°) bolała mnie niedojrzałość całego systemu, kiepska bateria, i postanowiłem poczekać do 2 generacji (na co pewnie też Ciebie namawiałem ( ͡° ͜ʖ ͡°) )... minęło trochę czasu, ani widu, ani słychu oficjalnych informacji o kolejnym kroku urządzeń z Android Wear, a wyszło 5.1.1 które trochę zmieniło sytuację w
@JanuszProgramowania: Ale porownywales działanie moto360 na poprzednim androidzie i na 5.1? Bo ja nie widze roznicy w responsywnosci systemu.
Co do dyktowania - sprawdz na zwyklym googlowskim automacie - w miare ok wychwytuje polskie słowa. Oczywiscie komendy musialbys dawac po angielsku.
@martinuz: no właśnie styczność w temacie smartwatchy miałem jedynie z Gear S, a Moto360 była cały czas jako "fajnie by było mieć, ale... (i tutaj jakiś powód w stylu, brak polskiego języka, flat tire, bateria itp.)" ( ͡° ͜ʖ ͡°) Czytając kilka recenzji dość często wpadałem na fragment jak to Moto360 przyspieszyła od czasu wejścia na rynek, także to miałem na myśli ( ͡° ͜ʖ
@Jubei: na propsie, bateria z początku była straszna, ale jak moto poznała jej faktyczną pojemność, to już na spokojnie wytrzymuje cały dzień ( ͡° ͜ʖ ͡°) a to była jej jedyna wada, ogólnie polecam, ale ciężko mi się wypowiedzieć jakby wypadła w porównaniu sprzętu z Sony ( ͡° ͜ʖ ͡°) jak masz jakieś pytania, to chętnie się podzielę doświadczeniami :)
@Jubei: no to jest jakiś argument, z drugiej strony, śpisz z zegarkiem? ładowanie motki jest fajnie przemyślane i nie ma problematycznego wpinania kabelka/dopinania stacji dokującej. Odkładasz na ładnego docka - bateria się ładuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Bransoleta jest stałej długości, ale każdy zegarmistrz (pewnie wystarczy jakiś wihajster) jest w stanie skrócić, bądź wydłużyć (w zestawie dołączyli jakieś 2 cm bransolety na taką okoliczność). Co do rys,