Aktywne Wpisy
wilk633 +157
#smokwawelski #krakow #zwiedzajzwykopem
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Wrrronika +7
Kiedyś byłam w stanie pisać z ludźmi przez 6-7 godzin dziennie.
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
Jakieś pół roku temu zdecydowałem się na zakup pierwszego epapierosa po 9 letnim paleniu ćmików.
Wybór padł na Volish White. Chciałem coś co w miarę elegancko wygląda.
Nie miałem pojęcia o epaleniu.
Po długim męczeniu się z górną grzałką zakupiłem clearomizer z dolną i mam już mojego eleganckiego ećmika dość.
Z górną cały czas czułem bobra lub zalewałem sobie gębę liquidem.
Z dolną mam wycieki, żywotności nie osiąga nawet tygodnia, no i w-----a mnie orkiestra kolorów przy dłuższym zaciąganiu w celu uzyskania jakiegokolwiek obłoczka.
Polećcie coś Mireczki, co daje penersko dużą chmurę, coś co nie wymaga umiejętności spawacza i przędzenia bawełny i jest w miarę ekonomiczne w eksploatacji.
Budżet na kompletny zestaw do 300 cebulionów.
P-------ć elegancje.
(✌ ゚ ∀ ゚)☞
Na allegro jest zestaw z Kanger AeroTank MOW, jakieś opinie?
Co z użytkowaniem lemo 2 lub Kanger AeroTank MOW w porównaniu do clearomizera z mojego obecnego Volisha?
@FlameVinci:
Który z Was chłopaki ma porównanie subtanka z lemo2? Dlaczego na wykopie chwalony jest sprzęt ten który ktoś ma i to on jrst najlepszy nie ma lepszych?( ͡° ʖ̯ ͡°) mam oba parowniki i czujr różnice na tej samej grzalce.
Jezeli
@hejDziewczyno: po taniosci jak chcesz baterie to tu masz nowosc - https://e-dym.pl/pl/glowna/1134-vapros-ibox-mini-30w.html#/35-kolor-czerwony
ponoc spoko, cos jak istick 30 tylko od Vaprosa (ta firma co Spinnery 2 robi) tylko schodzi jak cieple buleczki i zostały tylko czerwone i różowe, bo widocznie dzisiaj rzucili rano (nie ma w sumie się co dziwić za ten pieniądz :) ) a jak nie to standardowo - istick
A jak chcesz pojechać po bandzie to dołóż stówkę i bierz tego S--------A Gwarancja ogromnej chmury i długo działające grzałki, jako że ma tryb kontroli temperatury dla odpowiednich grzałek i na prawdę ciężko taką grzałkę przypalić!
Pozdrawiam.
podsuń jakieś linki :)