Wpis z mikrobloga

@hopin8krzys: @smutna_rzaba: Na Youtube wpisałem "Taylor Swift" i klikałem na kolejne sugerowane piosenki, wytrzymałem 6 sztuk, później mi się znudziło. Najlepiej to podajcie jakieś swoje typy.

Nie jestem jakimś wielkim miłośnikiem słuchania muzyki. O tej dziewczynie przeczytałem w Dzienniku Internautów, ponoć skłoniła Apple do zmiany warunków w ich usłudze muzycznej.
  • Odpowiedz
Weźże linknij mi utwór, który uważasz za najlepszy!

@konwik: niestety to niemożliwe - za najlepszy uważam z 15 kawałków ( ͡° ͜ʖ ͡°) w zasadzie każdy ma swoje ulubione, spytaj jeszcze @Zyvalt @hopin8krzys i @por8lem o ich typy, może oni polecą coś co wpadnie Ci w ucho ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A moim absolutnie ulubionym kawałkiem jest 'Red', ale
  • Odpowiedz
@hopin8krzys: @por8lem: Mean, Wildest Dreams, I know Places z zaproponowanych są najlepsze, ale jednak zupełnie nie moje klimaty. A słuchania całymi płytami bym chyba nie przeżył ;)

@smutna_rzaba: Wole bardziej depresyjne treści, jej głos też mi nie podchodzi. Ale nie twierdzę, że obiektywnie jest zła, bo na muzyce to się kompletnie nie znam.

Dzięki za linki.
  • Odpowiedz
nie twierdzę, że obiektywnie jest zła, bo na muzyce to się kompletnie nie znam.

@konwik: szanuję za to zdanie. Gdyby każdy wypowiadał się w temacie wpierw zapoznając się z nim zamiast hejtować to wykop peel byłby lepszym miejscem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

jednak zupełnie nie moje klimaty

@konwik: poprostu gustujesz w innej muzyce ( ͡° ͜ʖ ͡°) naprawdę fajnie, że
  • Odpowiedz