Aktywne Wpisy
MistrzKowalski +266
Jak mnie #!$%@?ą byli alkoholicy, ze swoimi gadkami moralnymi. Nie pije taki dopiero od paru lat, a najpierw #!$%@?ł życie sobie i swojej rodzinie zszedł na dno, robił już za podczłowieka, a teraz mnie staremu co ma normalną rodzinę, odchował już dzieci, które tez są nauczone, że "alkohol to pije się z głową, a nie zakąską" będzie #!$%@?ł farmazony na temat alkoholu. Najchętniej przypierdzieliłbym takiemu w pysk, aż by się nogami nakrył,
Emeryt_Konto +13
Czy znacie może książki, w której to ludzie są największym postrachem dla.. obcych? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Póki co, wszelakie pozycje literackie czy filmowe opierają się o figurę terroru ze strony kosmitów. Czy jest coś odwrotnego?
#pytanie #ksiazki #scifi
Komentarz usunięty przez autora
Sama książka w dużej części skupia się nad problemami jakie rodzi ogromna siła w rękach ludzi.
Gra Endera to ciepłe kluchy :D Na reddicie jest fajny subreddit na ten temat: HFY - Humanity Fuck Yeah (ʘ‿ʘ) To opowiadania - screeny z 4chana i innych serwisów. Tu masz pierwszą część (opowiadanie z białym tłem jest takie sobie, ale potem zaczyna się zajebistość. Większość to opowieści o ludziach z perspektywy kosmity):
http://imgur.com/gallery/w3nA4
Pod screenami są linki do następnych części.
My, którzy wykradliśmy "Sen" - James Tiptree, Jr.