BRACIA MIRCY, SIOSTRY MIRKÓWNY ŻĄDAMY ODBANOWANIA GŁÓWNEGO ORGANIZATORA #wroclawskiewykopparty I STAŁEGO BYWALCA #wroclawskiewykoppiwo - @kmicolo. CHŁOPAK CHCE DOBRZE, ORGANIZUJE EVENTY, A OPRESYJNA MODERACJA RZUCA MU KŁODY POD NOGI, ZAMYKA USTA, ZSYŁA DO WIĘZIEŃ. POWIEDZMY "DOŚĆ" DZIAŁANIOM BIAŁKUNOVYCZA I JEGO POPLECZNIKÓW.
@Supercoolljuk2: Za sugerowanie, że użytkownik był gwałcony w więzieniu, że z matką innego uprawiał s--s i wyzwanie jej w wulgarny sposób. Ten apel jest co najmniej nie na miejscu.
Pamiętam. Jakiemuś stulejowi pościły nerwy jak mówiłem ze zawsze się trochę gwałci i napisał mi że dobrze zgwałci moja sukę (w znaczeniu moja dziewczynę), to mu odpisałem żeby swojej matki w to nie mieszał i że od teraz ma mi mówić tato. Sprowokował mnie cwel a moderacja mnie obraża bez możliwości obrony. Moderacja mnie pomawia
Zbiornik Racibórz Dolny, różnica dwóch dni. Jutro zapowiada się kluczowy dzień, aktualnie ciężko tam dojechać na rowerze. Jutro prawdopodobnie również tam będę i zrobię kolejne zdjęcie. #powodz #raciborz #zbiornik #opole #wroclaw #kedzierzynkozle
ŻĄDAMY ODBANOWANIA GŁÓWNEGO ORGANIZATORA #wroclawskiewykopparty I STAŁEGO BYWALCA #wroclawskiewykoppiwo - @kmicolo. CHŁOPAK CHCE DOBRZE, ORGANIZUJE EVENTY, A OPRESYJNA MODERACJA RZUCA MU KŁODY POD NOGI, ZAMYKA USTA, ZSYŁA DO WIĘZIEŃ. POWIEDZMY "DOŚĆ" DZIAŁANIOM BIAŁKUNOVYCZA I JEGO POPLECZNIKÓW.
NIECH ŻYJE WOLNE MIRKO!
#mirkomajdan #freekmicolo #moderacjacontent
Za sugerowanie, że użytkownik był gwałcony w więzieniu, że z matką innego uprawiał s--s i wyzwanie jej w wulgarny sposób. Ten apel jest co najmniej nie na miejscu.
@Deykun: no to cóż, za głupotę się płaci