Wpis z mikrobloga

@szczepqs: I to jeszcze jako dentysta, kupe piniondza zarabia, prywaciarz j----y wyzyskiwacz prostego ludu robotniczego. Nie wiem w ogóle czemu trzymamy go w grupie, zamiast pokazac mu rewolucyjną sprawiedliwość :|
  • Odpowiedz
@Shaki: Nie wiem w ogóle czemu trzymamy go w grupie

w aktach mam zapisane "coby fenisa bolała d--a" ale nie wiem kto to dopisał
  • Odpowiedz
@szczepqs: Ja rozumiem mechanizm tagów i powiadomień, tylko w moim przypadku to jest tak, że nie komentuję w większości powiadomien, bo :

a - Nie mam nic do powiedzenia.

b - Mój komentarz nic nie wnosi.

Tutaj, jednak za zwykłą zaczepkę kolegi Wszego Szanownego, zleciała się cała "elyta", by mi odpisać. Ja czuję się doceniony bardzo, ale mimo to nie widzę za bardzo merytoryczności Waszych komentarzy. Mój oczywiście też wiele
  • Odpowiedz
@fenis:

a - Nie mam nic do powiedzenia.

b - Mój komentarz nic nie wnosi.

No żywcem. My jesteśmy lewakami - cały dzień tylko robimy dzieci, żeby mieć więcej socjalu i piszemy na wykopie, także się nie dziw, że Ci odpisujemy!
  • Odpowiedz
Nie wiem w ogóle czemu trzymamy go w grupie, zamiast pokazac mu rewolucyjną sprawiedliwość :|

@Shaki: To przez liberalną frakcję neuropy - ktoś* twierdził, że każda kapitalistyczna świnia zostanie porządnym lewakiem jeśli dostanie dobre wzorce.

*) To chyba był @DuPont :P
  • Odpowiedz
Acha! Jeszcze jedna, ważna sprawa, o której zapomnieliście chyba. Trzeba tą rozmowę podlinkować ponownie na mikrobloga. Będzie drugi wątek, więcej wpisów, może jakiś rekrut neuropejczyk się zjawi. Same plusy.
  • Odpowiedz